Eskişehirspor-Bucaspor Maçı Ardından

Spor Toto Süper Lig‘in 24. haftasında Eskişehirspor, sahasında Bucaspor‘u Ümit Karan‘ın tek golüyle 1-0 yenerek, haftayı 3 puanla kapattı.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, maç sonrasında düzenlediği basın toplantısında alınan üç puandan mutlu olduklarını söyledi. Uygun, "Kendi seyircimiz önünde kazanmak istiyorduk. Yağan yağmura rağmen bizi destekleyen taraftarımız ve oyuncularımı sonuna kadar kutluyorum. Kazandık ve üst sıralarda yerimizi aldık. Eskişehirspor önümüzdeki haftalarda daha iyi yerlere gelecektir. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Ekonomimize uygun olan oyuncuları takip ediyoruz. 3 tane gurbetçi arkadaşımız var

önümüzdeki sezon bunları takımımıza kazandıracağız. Biz takip ettiğimiz oyuncuları yönetime sunacağınız onların vereceği karar ile transfer yapacağız. Bugün genç oyunculara da yer verdik. Onların da önünü açmamız gerekir. Eski takımımıza karşı bugün oyuncular orada neler yaşadıklarımı bildikleri için yanıma gelerek duygusal bağımızın olduğunu gösterdiler. Biz Bucaspor‘u kurduğumuzda 45 puan alacak güçte bir takım kurduk. Gördüğümüz gibi çok kaliteli oyuncuları var. Karakterli disiplinli oyuncuları var.

Bucaspor‘un bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" dedi.

Eskişehirspor futbıolcuları Alper Potuk ve Mikail de kazanmak için ellerinden gelen herşeyi yaptıklarını belirterek 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söylediler.

Bucaspor Yardımcı Antrenör Recep Çetin ise, "Eskişehirspor daha iyi oynadı ve galip geldi. Buraya puan almaya gelmiştik. Ancak puan ile dönemiyoruz. Bizleri zor günler bekliyor. Önümüzdeki iki hafta kendi sahamızda oynayacağımız maç var. Bunlardan puan ile ayrılarak Bucaspor‘un hakettiği yere gelmesini istiyoruz. Tabi oynanan oyuna bakıldığında işimizin zor olduğu görülüyor ancak Bucaspor oyuncuları bunun üstünde gelerek ligde kalmamızı sağlayacaktır" diye konuştu.

Bucaspor futbolcusu Musa Aydın da, "Çok avantajlı bir haftaydı bizim için. Rakiplerimiz oynadıkları maçları kaybetmişti. Ancak buradan galip ayrılarak biraz rahatlamak istedik. Malup olduk. İlk 10 dakika oyunda üstünlüğümüz vardı. Daha sonra Eskişehirspor oyunda üstünlüğünü kurarak gol buldu. Biz istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bir puan bile alsaydık bizim için iyi olacaktı. Önümüzde iki maç var kendi sahamızda oynayacağımız bunları kazanarak iyi yere gelmek istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA