Adanaspor-Samsunspor Maçının Ardından

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, Adanaspor‘un çok sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ellerendeki en iyi 11‘i sahaya sürdüklerini oyuncularının elinden geleni yaptığını söyledi.

Arın, kendi sahalarında Samsunspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı basın toplantısında çok sıkıntı bir süreçten sonra Samsunspor maçına çıktıklarını hatırlatarak, "Bayağı sıkıntılı günlerden sonra maça çıktık. Elimizdeki en iyi 11 ile kadroya çıktık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Özveriyle oynayarak ellerinden geleni yaptılar. Rakibin girdiği tek gol pozisyonu gol oldu. Maçı kurtarabilir hatta galiybiyete taşıyabilirdik" dedi. Arın, hakemi de eleştirerek, hakemin çok ayrıntılı ince

yerlerde aleyhlerine olan pozisyonları değerlendirdiğini, ancak lehlerine olan pozisyonları görmediğini ileri sürdü.

Adanasporlu futbolcu Koray Şanlı ise "Bugün 3 puan alıp çıkış yakalamak istiyorduk oynağıdımız futbolla bunu da hak etmiştik ama bunu başaramadığımız için üzgünüz" diye konuştu.

Adanasporlu İzzet Yıldırım da "Maçta ortaya konan futbolda hangi takımın kafaya oynadığı hangi takımın düşmeye oynadığı belli değil. Biz çok sayıda pozisyona girdik ama onlar yarım pozisyona girdi gol oldu. Bizim futbolumuzun karşığılı bu değil" dedi.

Yıldırım hakeminde genelde iyi maç yönettiğini ancak 3-4 tane kırmızı kartlık pozisyonlarda es geçtiğini savundu.

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, iki takımında gol pozisyonlarında sıkıntı yaşadığını belirterek, "Çok iyi dakikada öne geçtik ama bunu koruyamadık. Ne olursa olsun böyle bir gol yememek gerekirdi. Ama futbolda bunlarda vardır. Biz şampiyonluğa oynayan bir takımımız. Biz buradan avantajlı dönmek istiyorduk. Döndük de diyebiliriz ama 2 puan daha almabilirdik" diye konuştu.

Kaynak: İHA