Tki Tavşanlı Linyitspor‘a Derneklerden "Destek" Ziyareti

Tavşanlı‘da faaliyet gösteren 30 dernek ve sivil toplum kuruluşunun temsilcileri, TKİ Tavşanlı Linyitsporlu futbolcuları antrenmanda ziyaret etti.

Ada Stadı‘nda yapılan antrenman öncesi stada gelen sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile taraftarlar takım oyuncularına moral ve motivasyon sağlamak amacıyla bu tür bir etkinlik düzenledi. Dernek yöneticileri adına konuşma yapan Fenerbahçeliler Derneği başkanı Ahmet Erkmen, Linyitspor‘un başarısından büyük gurur duyduklarını söyleyerek, "Biz bu ziyaretimizi daha önce takımımız üçüncü ligdeyken yapmıştık. O zaman demiştik ki, ‘biz Bank Asya‘yı istiyoruz. Ve şuan ki geldiğimiz durum ortada.

Takımımız çok daha iyi yerlere gelecektir. Bizler Tavşanlıda ki tüm dernekler olarak Linyitspor‘umuzun yanındayız" dedi.

Daha sonra dernek başkanları takım oyuncularına çiçek ve baklava ikram etti. Ayrıca, dernek başkanlarından futbolculara nazar boncuğu takıldı. Programın sonunda dua da yapıldı. Ziyarete gelen sivil toplum kuruluşlarının isimleri ise şöyle:

"Türkiye Kızılay Derneği Tavşanlı Şubesi, Türk Hava Kurumu Derneği, Türkiye Beyezay Derneği Tavşanlı Şubesi, Tavşanlı Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği, Tavşanlı Avcılık veAtıcılık Kulübü Derneği, Tavşanlı Kurs ve okul talebelerine Yardım Derneği, Tepecik Kurs ve okul talebelerine yardım Derneği, İlim ve Kültür Derneği, Türkiye Emekliler Derneği Tavşanlı Şubesi, Tavşanlı Din görevlileri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Kavaklı Eğitim ve Kültür Derneği, Tavşanlı Galatasaraylılar Derneği, Tavşanlı

Fenerbahçeliler Derneği, Tavşanlı Gençyurdu spor kulübü Derneği, Tavşanlı Akıncılarspor Spor Kulübü Derneği, Tavşanlı Üçeylül Spor Kulübü Derneği, Beyköy Spor Kulübü Derneği, Tavşanlı Demirspor Kulübü Derneği, Göbel Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Derbent spor Kulübü Derneği, Güzelyurt Spor Kulübü Derneği, Tavşanlı Tiyatrocular Derneği, Tavşanlı İşçi Derneği, Tavşanlı Çevreci Çalışanlar Derneği, Tavşanlı Eczane teknisyenleri Derneği, Tavşanlı ve Köylerini Geliştirme Derneği, Tavşanlı Hizmet Gönüllüleri

Derneği, HizmetDerneği, Aktif Spor Kulübü Derneği."

Kaynak: İHA