Mersin İdmanyurdu’Nda Kayseri Erciyesspor Yenilgisinin Üzüntüsü Yaşanıyor

Bank Asya 1. Lig‘inde Kayseri Erciyespor’a 2-1 yenilen Mersin İdmanyurdu‘nda büyük üzüntü yaşanıyor.

Bank Asya 1. Lig‘inde Kayseri Erciyespor’a 2-1 yenilen Mersin İdmanyurdu‘nda büyük üzüntü yaşanıyor.

Teknik Direktör Nurullah Sağlam, maç sonu düzenlediği basın toplantısında ligin güçlü ve kadro kalitesi yüksek bir takımını karşılarında bulacaklarının bilincinde sahaya çıktıklarını belirtti.

Yedikleri gollerin birinin taç atışından, birininde duran toptan geldiğini ifade eden Sağlam, "Bu konuda daha fazla tedbir almamız gerektiğini gördük. Şunu ifade etmek isterim ki, dün kazandığımızda ne kadar sevincimizi abartmadıksa, bugün de kaybettiğimizde çok fazla üzülmeyeceğiz. Dolayısıyla daha oynanacak 9 müsabaka var. Yolumuza devam edeceğiz." dedi.

Takımda kurumsallaşma adına önemli adımlar atıldığını ve atılmaya devam edildiğini kaydeden Sağlam şunları kaydetti: “Bu da bizim için sevindirici taraf. Ben oyuncularımın isteğinden, arzulu oynayışından memnunum. İlk yarıda yakaladığımız gol pozisyonlarında daha konsantre olabilseydik, devreyi 3-0 önde tamamlayabilirdik‘‘ diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor Teknik direktörü Ergün Penbe ise Mersin İdmanyurdu maçının zor geçeceği bilinci ile sahaya çıktıklarını söyledi.

Maçtan 2-1 galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını anlatan Penbe

şunları kaydetti:

“Ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yapmış ve oynadığı 6 maçın 4‘ünü kazanmış, 2‘sini berabere bitirmiş olan Mersin İdmanyurdu karşısında, yeni teknik direktör değiştirmiş, moral motivasyondan yoksun bir Kayseri Erciyesspor maçının zor olacağını biliyorduk.

Ona göre hazırlandık. Elimizde sihirli değnek yok, takımın başına geleli 3 gün oldu. Futbolcularımın öz güvenlerini kazandırmaya çalıştım. Oyuncularım bugün çok istekliydi, arzuluydu. Mersin İdmanyurdu gibi bir takımı yenmek için yüreklerini ortaya koydular. Bütün futbolcularımı kutluyorum.‘‘