Galatasaray TT Arena'da Kardemir Karabükspor'u konuk ediyor

Spor Toto Süper Ligi'nin 24.haftasında Galatasaray bugün TT Arena'da Kardemir Karabükspor ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray ile Kardemir Karabükspor arasında oynanacak olan zorlu karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

Spor Toto Süper Lig’de zor günler yaşayan, Ziraat Türkiye Kupası’ndan da elenerek taraftarlarını üzen Galatasaray, Spor Toto Süper Ligi’nin 24.haftasında Türk Telekom Arena’da Kardemir Karabükspor’u ağırlıyor. Saat 19.00’da başlayacak olan mücadeleyi hakem İlker Meral yönetecek. Galatasaray - K.Karabükspor maçı Lig TV’den canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY CEPHESİ


Ziraat Türkiye Kupası'na veda edilmesinin ardından hafta arasında yapılan olağanüstü kongrede Sportif Direktör Adnan Sezgin'in istifası Galatasaray'da haftaya damgasını vuran olay oldu. Sarı-kırmızılı ekip Karabükspor karşısında kazanarak TT Telekom Arena'da kazanma geleneğini devam ettirmek ve taraftarının yüzünü biraz olsun güldürmek istiyor.

Galatasaray'da Gaziantepspor ile oynanan kupa maçında ayak bileğinden sakatlanan Sabri Sarıoğlu'nun dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Geçtiğimiz gün bir süre takımla birlikte çalışan Arda Turan'ın ise maça yedek kulübesinde başlayarak oyuna sonradan dahil olması bekleniyor.

K.KARABÜKSPOR CEPHESİ


Sezonun renkli ekiplerinden Karabükspor, 5 maçlık galibiyet hasretine iki hafta önce oynanan Gençlerbirliği maçıyla son vermiş ve ardından geçen hafta Konyaspor'u 2-1'lik skorla mağlup ederek moral bulmuştu. Kırmızı-mavililerde şimdi de Galatasaray maçı öncesinde başkanından menajerine, teknik direktöründen futbolcusuna kadar herkes yaptığı maç öncesi açıklamalarda TT Arena'da kazanmak istediklerini vurguladı. Bakalım ligde bu sezon ilk defa üç kez ard arda kazanabilecekler mi...

Karabükspor'da bu akşam oynanacak mücadelede sakatlıkları devam eden Muhammet Hanifi, Tozo, Emenike ve Kerim Zengin forma giyemeyecek olan isimler.

TAKIMLARIN KADROLARI


GALATASARAY
Zapata
Serkan
Neill
Servet
Çağlar
Cana
Culio
Yekta
Kazım
Baros
Stancu

K.KARABÜKSPOR

Tomic
Coelho
Deumi,
Muhammet
Seric,
Şenol
Hakan Özmert
Cernat
Hakan Söyler
Ragued,
İlhan Parlak.

STAT: Türk Telekom Arena
SAAT: 19.00
HAKEM: İlker Meral
YAYIN: Lig TV