Galatasaray, Karabükspor Karşısında Moral Arıyor

Galatasaray, kendi sahasında Kardemir D.Ç. Karabükspor'u mağlup ederek kötü geçirdiği haftayı unutmak istiyor.

Galatasaray, kendi sahasında Kardemir D.Ç. Karabükspor‘u mağlup ederek kötü geçirdiği haftayı unutmak istiyor.

MAÇI RADYODAN DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MAÇI CANLI ANLATIMLA TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN


Bu yıl Avrupa Kupası, Süper Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası‘nda oldukça kötü bir dönem geçiren Galatasaray, hafta içinde Gaziantepspor‘a elenerek Avrupa‘ya gidebilme umutlarını iyice azaltmıştı. Sarı-kırmızılılar, kupadan elenince kalan maçlarının hepsini kazanarak üst sıralarda sezonu tamamlamak istiyor.

Hafta içindeki kupadaki elenmenin ardından yönetim, camia ve taraftarlar tarafından oldukça eleştirilen Galatasaray Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin‘in istifasını kabul etmişti. Öte yandan bugünkü maç öncesinde Adnan Polat, medya mensuplarının çalıştığı ortama geldi ve gazetecilerle bir süre sohbet etti. Polat‘ın yanında ise yönetimden istifa eden eski yöneticilerden Haldun Üstünel‘in de yer alması dikkat çekti. Üstünel, yönetici olduğu dönemde yaptığı flaş transferlerle taraftarın gönlünde yer almıştı. Üstünel‘in istifia ettiği dönemde Adnan Sezgin ile sorunlar yaşadığı dile getirilmişti. Polat ile birlikte Üstünel‘in Karabükspor maçı öncesinde bir araya gelmesi "Sezgin gitti, Üstünel geliyor" şeklinde yorumlandı.

Maç başlamadan önce taraftarlar statta yönetimi istifaya davet etti. Statta üzerinde "İstifa da bir hizmettir !" pankartı açıldı. Bu arada taraftarlar yönetime beyaz mendil sallayarak istifaya davet etti.



KADROLAR

Galatasaray‘da kupa maçında sakatlanan Sabri Sarıoğlu bu maçta forma giyemeyecek.

İki takımın kadroları şöyle:

Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena

Hakemler: İlker Meral, Cem Satman, Mehmet Cem Hanoğlu

Galatasaray: Zapata, Neill, Gökhan Zan, Neill, Hakan Balta, Kazım Kazım, Cana, Yekta, Culio, Stancu, Milan Baros

Kardemir D.Ç. Karabükspor: Tomic, Şenol, Hakan Özmert, Cernat, Deumi, Dyego Coelho, Seric, İlhan Parlak, Muhammet Özdin, Hakan Söyler, Hocine Ragued