Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 3. Grup‘ta mücadele eden Denizli Belediyespor kendi sahasında oynadığı son 3 maçta galibiyet yüzü göremedi.

Ligde play-off‘a kalma mücadelesi veren Denizli Belediyespor kendi sahasında beklemediği puan kayıplarına bir yenisini de Kastamonuspor beraberliği ile ekledi. Kırıkhanspor ve Kırıkkalespor‘a mağlup olduktan sonra Kastamonuspor maçından da berabere ayrılarak 3 maçta sadece bir puan alabilen Kırmızı-beyazlılar da moraller bozuldu.

Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş, Kastamonuspor karşısında galibiyeti kaçırmanın üzüntüsü içinde olduklarını belirterek, "Maçı ilk yarıda koparmamız gerekirdi. Hüseyin‘in ilk yarıda eline geçirdiği net gol pozisyonunu gole çevirebilseydi öne geçecek ve işimizi kolaylaştıracaktık. Geçen hafta yaklaşık 4 bin kilometre süren Siirtspor deplasman maçının yorgunluğunu futbolcularımız üzerinden atamadı. Bütün bunlara sakat ve cezalı 4 futbolcumuzun yoklukları da eklenince, gerçek gücümüzü sahaya

yansıtamadık. Sahamızdaki kazanamama stresi sırtımızda yük duruyor. Kastamonuspor‘dan aldığımız 1 puan ile puan cetvelinde bir sıra yükseldik ama avantajlarımızı da kaçırıyoruz. Altyapıdan 17 yaşında 2 futbolcumuzun maçta oynaması tesellimiz oldu. Gençleri kazanma adına sevinçliyiz" dedi.

Teknik Direktör Hasan Şermet ise ilk yarıda oyunun kontrolünün rakipte olduğunu, ikinci yarıda baskı kurmalarına rağmen bu baskıyı gole dönüştüremediklerini söyledi.

Denizli Belediyesporlu futbolculara lider Gaziosmanpaşaspor ile yapacakları maçın hazırlıklarına pazar günü öğleden sonra başlayacak.

Kaynak: İHA