Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatya Spor, Ankara takımlarından Bugsaşspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı son çalışmayla tamamladı.

Malatya İnönü Stadı‘nda Pazar günü 13.30‘da Bugsaşspor ile karşılaşacak olan sarı siyahlı takım bu maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Cafer Aydın yönetiminde son çalışmasını yapan Yeni Malatya Spor‘da, futbolcuların bir hayli istekli ve hırslı oldukları gözlendi. Çalışmalar esnasında teknik direktör Cafer Aydın, futbolcularla yakından ilgilendi.

Öte yandan Yeni Malatya Spor Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan, Bugsaşspor karşılaşmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Özkan, Bugsasşpor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, "Önümüzde 10 hafta kaldı. Bundan sonraki süreçte telafisi zor olan karşılaşmalar oynayacağız. Bu açıdan baktığımızda kendi sahamızdaki karşılaşmalardan mutlak 3 puanla ayrılmak zorundayız. Şimdi önümüzde Bugsaşspor maçı var. Bu zorlu karşılaşmadan galip ayrılmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: İHA