Medical Park Antalyaspor Moral Arıyor

Medical Park Antalyaspor, Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig‘in 24. haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Medical Park Antalyaspor, Hasan Subaşı Tesisleri‘nde hazırlıklarına devam ediyor. Sakat olan Tuna Üzümcü‘den eksik olarak çalışan Kırmızı-beyazlılar, Mehmet Özdilek yönetiminde yaklaşık 1,5 saat istasyon ve çift kale maç yaptı.

Antrenman öncesi gazetecilerin sorularına yanıtlayan Ali Turan, Kasımpaşa maçını kazanıp yükselişe geçmek istediklerini belirtti. Ali Turan, "Oyun olarak hiçbir sıkıntımız yok. Pozitif futbol oynayıp, iyi mücadele ediyoruz. Bulunduğumuz konum bize yakışmıyor. Pozitif futbol oynuyoruz ama hakemler verilmeyen goller, penaltılar hep bizim aleyhimize. Önümüzde önemli bir Kasımpaşa maçı var. Galip gelip, çıkış yakalamak istiyoruz. Kötü oynayıp yenilsek sorun yok ama iyi oynayıp, pozitif oynayıp hak

etmediğimiz mağlubiyetler alıyoruz. Kasımpaşa maçı 6 puanlık bir mücadele. Üst sıra ile aramız sadece 6 puan. İki maça bakar. İki maçı kazanmamız halinde yine üst sıralara çıkacağız. Takım olarak geniş ve iyi bir takıma sahibiz. Galip gelip üst saralara çıkacağımıza inanıyorum" dedi.

Kaynak: İHA