Hikmet Karaman Kayserispor maçını değerlendirdi

Kayserispor'u deplasman'da 2-1 yenme başarısı gösteren Manisaspor teknik direktörü Hikmet Karaman ve oyuncu Kahe basın açıklaması yaptılar.

Spor Toto Süper Lig'in 23. hafta açılış maçında Kayserispor'u deplasmanda 2-1 yenen Manisaspor'da teknik direktör Hikmet Karaman, eksikliklere rağmen kazandıkları için memnuniyetini dile getirdi.

Oyun kurugusunu medya ile paylaşan Karaman, "Bir gerçeği düşünelim. 6 banko oyuncumuz yoktu. Hamle gücü zayıf futbolcularımız vardı. 6-7 haftalık maç eksiği olan oyuncularımızla bu maça çıktık. Kayserispor bulunduğu yeri hakeden bir takım. Top rakibin ayağındayken onlara başarı ile pres yaptık. Rakibe kanatlardan gelme fırsatını bilerek verdik. İlk yarıyı 1-0 önde kapattıktan sonra devre arasında oyuncularıma oyunu kendi yarı alanımızda kabul edip, hızlı hücumlarla ikinci golü bularak maçı bitirmeliyiz dedik. Oyuncularımız da bunu başardı. Hepsini teker teker kutluyorum," dedi.

Manisaspor'un ikinci golüne imza atan Kahe ise, "Frikikten attığımız birinci golden sonra Kayserisporlu oyuncuların baskısı takımı bunalttı ve daha sonra ben girdim. Güzel bir pozisyonda ikinci golü attım. Sonraki dakikalarda resmen dayak yedik ancak kazanmasını bildik. Son dakikalarda kontrol bizdeydi ama ataklarda yedik. Puan için geldiğimiz bir deplasmandan zorda olsa 3 puan aldık," şeklinde konuştu.

Hikmet Karaman'a olan sevgisini ifade eden oyuncu, "Hocamız bize çok çok yakın ve her şeyimizle ilgileniyor. Sadece ben değil bütün takım onu çok seviyor. Hocamızın gelmesi ile birlikte bütün takım savaşarak oynuyor. Kazanmayı öğrendiğimiz hocamızı hepimiz çok seviyoruz," dedi.