Fenerbahçe, Gençlerbirliği Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Fenerbahçe, Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri‘nde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti. Bir süredir sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı çalışan Emre Belözoğlu ile Andre Santos takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde yapılan antrenman koşu, koordinasyon çalışması ile başladı. Antrenman dar alanda yapılan 5‘e 2 top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Oyuncular antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maç ile tamamladılar.

Sol kasık bölgesinde 2. dereceden yırtık tespit edilen Gökhan Gönül ile Selçuk Şahin‘in tedavisine tesislerde devam edilirken, sağ dizinde ağrı hisseden Mamadou Niang ile sol dizindeki ağrıları devam eden Semih Şentürk, bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan ile takımdan ayrı çalıştılar.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 16.00‘da başlayacak antrenman, basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.

Kaynak: İHA