Zumdıck: Manisa‘ya Puan Almak İçin Gidiyoruz

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick, Manisaspor deplasmanından puanla döneceklerine inandığını söyledi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Zumdick, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri‘nde düzenlediği basın toplantısında hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Manisaspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Manisaspor‘un zorlu bir rakip olduğuna işaret eden Zumdick, futbolcularına güvendiğini ve bu maçtan puanla ayrılacaklarına inandığını vurguladı.

Milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini belirten Zumdick, "Bu arada futbolcularımıza gerekli yüklemeleri yaptık. Futbolcularımız hem dinlendi, hem de çok iyi çalıştı" dedi. Manisaspor maçında Harbuzi, Mununga ve Burak‘ın sakatlıkları nedeniyle oynayamayacaklarını da ifade eden Zumdick, Serdar‘ın durumunun henüz netleşmediğini ifade etti. Mustafa‘nın da gözünde bir problem olduğunu belirten Alman teknik adam, "1-2 gündür takımla idmanlara çıkıyor. Bu iki futbolcunun durumu maç saatinde netlik

kazanacak. Manisa‘ya puan veya puanlar almaya gidiyoruz. Zor maç olacak ama ben futbolcularıma güveniyorum" şeklinde konuştu.

Günü tek antrenmanla tamamlayan Kırmızı-siyahlılar, çalışmada dar alanda el ve kafa topu maçı yaptı ve daha sonda koordinasyon ve tam saha taktik maçı yaptı.

Kaynak: İHA