Hamit Altıntop Fenerbahçe'ye gelmek için şart sürdü

Bayern Münih'te top koşturan milli oyuncumuz Hamit Altıntop, Fenerbahçe'ye gelemk için Şampiyonlar Ligi şartı koştu.

Bayern Münih'te oynayan gurbetçi futbolcu sarı-lacivertlilerin yıllık 3.5 milyon euroluk astronomik teklifine karşılık koşul sürdü. Hamit, "Teklif güzel ama Şampiyonlar Ligi'ne kalırsanız gelirim" dedi.

Yeni Şafak'ın haberine göre Fenerbahçe yönetimi Bayern Münih'te oynayan 28 yaşındaki tecrübeli futbolcuya yıllık 3.5 milyon euro olmak üzere 4 yıllık sözleşme önerdi.

Baş döndürücü teklifi olumlu karşılayan Hamit tek bir şart sürdü. Gurbetçi futbolcu, kendisini ısrarla kadrolarında görmek isteyen Fenerbahçeli yöneticilere "Gelirim ama Şampiyonlar Ligi'nde oynamanız şartıyla" dedi.

Bu sezon ligde şampiyonluğa oynayan ve devler ligine ligi ilk sırada tamamlayarak doğrudan tamamlamayı hedefleyen sarı-lacivertliler yıldız futbolcu ile sezon sonunda kontrat yapmak üzere sözleşti.

Hamit'in, Fenerbahçe'ye transferi konusu Milli Takım kampında da gündeme geldi. Bayern Münihli futbolcu kampta Fenerbahçeli Gökhan Gönül ve Volkan Demirel'le, sarı-lacivertli takım hakkında sohbet yaptı.

Gökhan ve Volkan'ın Hamit'e, "Fenerbahçe en az Bayern Münih kadar büyük bir kulüp. Buradaki taraftar desteği dünyanın hiçbir yerinde yok" dedikleri ve kulüpte ödemeler dahil hiçbir konuda sıkıntı yaşamadıklarını anlattıkları belirtildi.