Deportivo Semih Şentürk'ün peşini bırakmıyor

Deportivo la Coruna Sportif Direktörü Ernesto Bello, Fenerbahçeli Semih'i sezon sonu renklerine bağlamak istediklerini söyledi.

İspanya Ligi'nde (La Liga) küme düşmeme mücadelesi veren Deportivo'nun, Fenerbahçeli Semih'teki ısrarı dün ülke basınına verilen demeçlerle ikinci kez belgelendi.

Sarı-lacivertli kulübe devre arasında teklif yapan ve bu yazılı önerinin geçtiğimiz günlerde Türk basınında da yer aldığı Semih'le ilgili konuşan Deportivo la Coruna Sportif Direktörü Ernesto Bello, sezon sonunda milli oyuncuyu mutlaka renklerine bağlamak istediklerini söyledi.

Bello, Ocak ayında Fenerbahçe'nin kapısını çaldıklarını hatırlattı ve şöyle devam etti: "Ancak Türk yöneticiler, Semih'e ihtiyaçları olduğunu belirterek, bu önerimizi geri çevirdiler. Oysa golcü oyuncunun sezon sonunda sözleşmesinin bittiğini bilmemize rağmen, 6 ay için 1.5 milyon euro vermeyi kabul ettik. Semih Şentürk konusunda ısrarımız bitmedi. Sezon sonunda bu futbolcuyu mutlaka transfer edeceğiz. Menajerleriyle görüşmelerimiz sürüyor. Semih kesinlikle çok önemli bir oyuncu ve Deportivo formasıyla büyük işler başaracağına inanıyoruz".

Bu arada, Deportivo taraftar siteleri Fenerbahçeli futbolcuyla ilgili anket ve forumlar düzenleyerek golcü oyuncunun İspanya'ya gelmesini istediler. Ankete katılan taraftarların ezici bir çoğunluğu, Semih'in Deportivo'nun yaşadığı gol kısırlığına çare olacağı yönünde görüş belirtirken, yönetime de hemen transfer edilmesi konusunda mesaj yolladılar.