Trabzonsporlu Futbolcular Fidan Dikti

Trabzonsporlu futbolcular, "Orman Haftası ve Ağaç Bayramı" nedeniyle Bordo-mavili kulüp ve Trabzon İl Çevre ve Orman Müdürlüğü‘nün ortaklaşa gerçekleştirdiği etkinlikte fidan diktiler.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri yanındaki Koru Tesisleri‘nde, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Ağaç Bayramı dolayısıyla devam eden etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen fidan dikimine Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Bordo-mavili oyuncular ile birlikte Trabzon Vali Yardımcısı Cezmi Batuk, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, İl Jandarma Komutanı Dursun Ertuğrul, Orman Bölge Müdürü Celal Pir ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, kulüp olarak sosyal sorumluluklarının da bilincinde olduklarını belirterek, "Yeni nesillere iyi bir çevre bırakmalıyız. Kulübümüzün böyle bir etkinlikte olması bizi onurlandırdı ve mutlu etti" dedi.

Tesislerde bulunan 20 dönümlük alana Bordo-mavililerin katılımıyla 400 çam fidanı dikildi. Fidan dikimi sonrası katılımcılar oyuncularla bol bol fotoğraf çektirirken, etkinlik sonrası futbolcular tesislere döndü.

Kaynak: İHA