Semih Şentürk son sözünü söyledi

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Semih Şentürk, sözleşmesinin uzatılması konusunda son sözünü söyledi.

Fenerbahçe yönetimi adına golcü ile konuşan teknik direktör Aykut Kocaman, "Sezon sonu masaya otururuz" dedi. Ancak Semih, "Birçok teklif var. Hemen anlaşmaya varamazsak, sezon sonu başka kulübe giderim" cevabını verdi.

Star Gazetesi'nin haberine göre; Kanarya'da Semih Şentürk konusu şimdiden yönetimin başını ağrıtmaya başladı.

Yıllardır hep yedek kalmasına rağmen Sarı-Lacivertli formayı giymeye devam eden golcünün kendisine gelen teklifler nedeniyle artık yol ayrımına geldiği belirtiliyor.

Özellikle İspanya kulüplerinin kıskacında olan "Nöbetçi Golcü"nün, hemen imzanın yanı sıra oynama konusunda da garanti istediği ifade ediliyor. Yönetim ise şampiyonluk yarışının alevlendiği şu günlerde transfer konusunu hiç araya sokmak istemiyor.

Yönetim adına Semih'in menajeri ile bir görüşme yapan Teknik Direktör Aykut Kocaman, "Semih'in takımda kalmasını ben de çok istiyorum. Ama şartları zorlarsa olmaz. Önümüzde çok zorlu bir dönem var. Ve bu dönemde herkes takımın şampiyonluğu için ter dökerken, Semih'in sözleşmesini düşünmesi doğru olmaz. Sabırlı olsun ve sezon sonunu beklesin. Mayıs ayında kendisiyle masaya oturalım" dedi.

Semih ise menajerinden bu sözleri duyduktan sonra Kocaman'a haber gönderip, "Her sezon aynı şey oluyor. Görüşmeyi sezon sonuna bırakıyoruz. Bu nedenle sezon içinde teklifleri geri çeviriyorum. Daha sonra elimde alternatif kalmıyor. Şimdi de birçok teklif alıyorum. Eğer cevap vermezsem bu kulüpler sezon sonunu beklemiyor. En kısa sürede görüşüp sözleşme uzatmaksak, sezon sonu için söz veremem" diye konuştu.

Kanarya'ya 2000-01 sezonunda gelen Semih Şentürk, 1 sezon İzmirspor'a gittikten sonra yeniden yuvaya döndü ve 9 sezondur Sarı-Lacivertli formayı giymeye devam etti.

Ligde 160 maç oynayıp 53 gol attı. Fenerbahçe forması altında 4 lig, 2 Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı. 1 kez gol kralı oldu. Türkiye Kupası'nda da 17 gol attı.