Karabükspor, Gaziantep Maçından 3 Puanla Ayrılmak İstiyor

Gaziantepspor‘u ağırlayacak olan Kardemir Karabükspor‘da sakatlıklar dert edilmiyor.

Gaziantepspor‘u ağırlayacak olan Kardemir Karabükspor‘da sakatlıklar dert edilmiyor. Milli maç sebebiyle lige verilen 1 haftalık arayı iyi değerlendirdiklerini belirten Kırmızı-Mavililerin teknik patronu Yücel İldiz, "Takım olarak tüm futbolcu arkadaşlarım görev almaya hazır. Futbolcu arkadaşlarım iyi niyetli çalıştılar. Sakatlar yönünden sıkıntımız var ama biz bunu dert etmiyoruz. Çünkü Karabükspor olarak her zaman sahaya çıkacak 11 futbolcumuz var" dedi.

Hiçbir zaman sakatların arkasına sığınmadıklarını vurgulayan İldiz, "Ligde son 8 haftaya giriyoruz. Bizim için son 8 maç önemli maçlar. Ama biz oyunumuzu oynayacağız. Gaziantep maçı zor bir maç. Ligin flaş takımlarından biri. İyi oyuncuları var. Hedefleri ise UEFA maçlarına gitmek. Bu bizi ilgilendirmiyor. Bizim hedefimiz kendi sahamızdaki maçtan puan veya puanlar almak” diye konuştu.

İldiz, bazı sakat oyuncuların Buca maçında kadroda yerlerini alacaklarını belirterek, ”Emmenike, Muhammed Özdin ve Kerim bu hafta da aramızda olamayacaklar. Ama Buca maçında kadroda yerlerini alacaklar. Şenol sezonu kapattı, Tozo da aynı şekilde” şeklinde konuştu.