İrlanda Cumhuriyeti: 2 - Uruguay: 3

Fenerbahçeli Diego Lugano'nun da bir gol attığı maçta Uruguay, İrlanda Cumhuriyeti'ni deplasmanda 3-2 yendi.

Ülkeler arası hazırlık maçında İrlanda Cumhuriyeti, Uruguay'a kendi sahasında 2-3 yenildi.

Hızlı başlayan maçta gol perdesi 12. dakikada açıldı. Kullanılan serbest vuruşta top Edinson Cavani'de kaldı, yetenekli golcünün pasında topu sağ ayağıyla ağlara gönderen tanıdık bir olan Diego Lugano idi: 0-1. İrlanda Cumhuriyeti bu gole karşılık vermekte gecikmedi. Liam Lawrence'ın ortasında topu kafasıyla filelere gönderen Shane Long, durumu eşitledi: 1-1.

22. dakikada Maximiliano Pereira'nın asistinde Edinson Cavani yakın mesafeden bitiriciliğini konuşturup golünü attı ve takımı yeniden öne geçirdi: 1-2. İlk yarı bitmeden Uruguay bir gol daha buldu. Çıkılan kontra atakta Alvaro Pereira topu Abel Hernandez'e aktardı, yetenekli futbolcu golü atmakta zorlanmadı ve farkı ikiye çıkardı: 1-3. İlk yarı bu skorla bitti.

İrlanda Cumhuriyeti: 2 - Uruguay: 3

İlk yarısında böylece tam dört gol izlenen maçın ikinci yarısı da golle başladı. 47. dakikada Uruguaylı Martin Caceres'in kendi ceza sahasında James McCarthy'ye yaptığı müdahale penaltı olarak değerlendirildi. Bu penaltıyı Keith Fahey gole çevirdi ve farkı bire indirdi: 2-3. Fakat maçın kalan dakikalarında gol olmadı ve İrlanda kendi evinde sahadan yenik ayrıldı.