Karabükspor, Galatasaray Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Kardemir Karabükspor Genel Menajeri Seyit İçgül, "Sürpriz gibi görünse de Galatasaray’ı yenecek güçteyiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Kardemir D.Ç Karabükspor, hazırlıklarını tamamladı.Karabük’teki son çalışmasını sabah saatlerinde gerçekleştiren Kırmızı-mavili takım, futbol şube sorumlusu ve basın sözcüsü Metin Yılmaz başkanlığında bugün öğleden sonra takım otobüsü ile İstanbul’a hareket etti.

Geçen hafta aldıkları galibiyet ile alttaki takımlarla biraz puan farkını açtıklarını belirten genel menajer Seyit İçgül, "Bu hafta da zorlu bir Galatasaray maçımız var. Puanlarımız aynı. Yendiğimizde ya da berabere kaldığımızda bir basamak üstünde olacağız. Bundan sonra futbolunu daha rahat oynayacağımızı düşünüyorum. Ligde hiçbir şey bitmiş değil, daha çok maç var. Hiçbir rakibi ve takımı gözümüzde ne büyütüyor ne de küçültüyoruz. Galatasaray’ın kadrosuna baktığımızda çok kaliteli bir takım ama iyi

sonuçlar alamadı. Galatasaray Türk Telekom Arena Stadı’nda daha hiç yenilmedi. Sürpriz gibi görünse de Galatasaray’ı yenecek güçteyiz. Yenemesek de yenilmemek için her şeyi yapacağız. İnşallah orada iyi futbol oynayıp puan almak istiyoruz. Artık ligde kimse kimseden korkmuyor. Galatasaray’ı yenmeyi büyük bir başarı olarak da görmüyoruz. Bunu rakibi küçümsemek için değil, her takım birbirini yenecek güçte olduğu için söylüyorum. İyi motive ve konsantre olursak puan veya puanlar alacağımızı düşünüyorum"

Diğer yandan Kırmızı-mavili takımın 18’lik kadrosu ise şu şekilde oluştu:

"Tomiç, Bülent Ataman, Seriç, Bülent Bal, Birol Hikmet, Ragued, Dyego, Hakan Özmert, Hakan Söyler, Bülent Kocabey, Floren Cernat, Şenol, Yasin, İlhan Parlak, Deumi, Angelov, Muhammet Özdin, Utku"

Karabükspor’un Galatasaray karşısında ise muhtemelen şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:

"Tomiç, Deumi, Muhammet Özdin, Dyego, Seric, Hakan Özmert, Hakan Söyler, Ragued, Şenol, Cernat ve İlhan Parlak"

Kaynak: İHA