Fenerbahçe, Gençlerbirliği Hazırlıklarını Sürdürdü

Fenerbahçe, Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla devam etti.

    Spor Toto Süper Lig‘in 24. haftasında 7 Mart Pazartesi günü Gençlerbirliği‘ne konuk olacak olan sarı - lacivertli ekip Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 16.00’da başlayan ve 1 saat 30 dakika süren antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

    Koşu, ısınma ve koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Oyuncular antrenmanı, yarım sahada 3 grup halinde yaptıkları çift kale maçla tamamladılar.

    Emre Belözoğlu ile Andre Santos takımdan ayrı yaptıkları koşu ile antrenmanı tamamlarken, ağrıları devam eden Semih Şentürk, çalışmalarını salonda sürdürdü. Selçuk Şahin’in ise tedavi ve çalışmalarına tesislerde devam edildi.

    Fenerbahçe, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına yarın Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 16.00’da başlayacak antrenman basın mensuplarına kapalı gerçekleştirilecek.