Ankaragücü‘nde Başkanlardan ‘Hayırlı Olsun‘ Ziyareti

Ankaragücü Onursal Başkanı Melih Gökçek, Kulüp Başkanı Ahmet Gökçek ve bazı yönetim kurulu üyeleri, antrenmanı izleyip yeni teknik ekibe ‘Hayırlı olsun‘ derken futbolculardan da galibiyet beklediklerini söyledi.

Konyaspor maçı hazırlıklarını Saray Spor Tesisleri‘nde aralıksız devam ettiren Sarı-lacivertliler, başkanların ziyaretiyle moral buldu. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı aynı zamanda Ankaragücü Onursal Başkanı Melih Gökçek, Kulüp Başkanı Ahmet Gökçek, yönetim kurulu üyelerinden Avni Kavlak, Osman Kısacık ve babası İbrahim Kısacık, İsmail Atasoy antrenman sahası kenarına gelerek bir süre çalışmaları izledi. Teknik Direktör Mesut Bakkal başta olmak üzere teknik heyete ‘hayırlı olsun‘ diyen ve

çalışmalarında başarılar dileyen başkanlar ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra antrenmanı tamamlayan oyunculardan da bu hafta oynayacakları maçta galip gelme sözü aldı.

Tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal yönetiminde 14.00‘da başlayan çalışmalar, 1,5 saat sürdü. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda Sarı-Lacivertli oyuncular topla ısınma çalışmaları, 4‘e 2 pas ve gruplar halinde yapılan pas çalışmalarının ardından taktik ağırlıklı çalışmaya geçti. Günün tek antrenmanı soğuma koşusuyla son buldu. 1,5 saat süren çalışmalara Metin ve Fatih katılmazken; Güven ağırlık salonunda çalıştı, Bora ve Serdar ise takımdan ayrı yaptıkları bireysel antrenmanla çalışmalarını

tamamladı.

Ankaragücü yarın 10.30‘da yapacağı antrenmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayıp maçın oynanacağı Konya‘ya hareket edecek.

Kaynak: İHA