Yıldızoğlu Ve Avcı Yarı Final Serisini Değerlendirdi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) play-off yarı finalinde eşleşen Galatasaray Medical Park ile Panküp Kayseri Şeker’in başantrenörleri Ceyhun Yıldızoğlu ve Ayhan Avcı, oynayacakları seriyi değerlendirdi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) play-off yarı finalinde eşleşen Galatasaray Medical Park ile Panküp Kayseri Şeker’in başantrenörleri Ceyhun Yıldızoğlu ve Ayhan Avcı, oynayacakları seriyi değerlendirdi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nin donanımlı ekiplerinden biriyle oynayacaklarını belirten Galatasaray Medical Park Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, “Play-off’a iyi bir başlangıç yaptığımızı düşünüyorum. Tabii ki Panküp Kayseri Şeker de Beşiktaş Cola Turka’yı eleyerek gücünü gösterdi. Bizleri son derece zevkli ve çekişmeli bir play-off serisi bekliyor.‘‘ diyerek şöyle konuştu:

‘‘Oyuncularıma güveniyorum. Spor Toto Türkiye Kupası ile ligin sonunu ve play-off başlangıcını içine alan dönemde iyi bir görüntü çizdiğimizi düşünüyorum. Bu ivmeyle yolumuza devam etmemiz gerektiğinin farkındayız ama çeyrek final serisinde gösterdiğimiz performans, yarı finalde yeterli olmayabilir. Daha iyi oynamak, daha iyi mücadele etmek zorundayız. Oyuncularımın da bu mücadeleyi göstereceğinden eminim. Umarım keyifli ve hak edenin kazandığı bir seri olur.”

AYHAN AVCI: TÜRKİYE‘NİN EN FORMDA TAKIMI İLE OYNAYACAĞIZ

Türkiye’nin en formda takımıyla oynayacaklarını ifade eden Panküp Kayseri Şeker Başantrenörü Ayhan Avcı ise, “Spor Toto Türkiye Kupası’nı kazanma başarısını da gösteren Galatasaray Medical Park, özellikle Tamika Catchings’in gelişinden sonra çok olumlu değişimler yaşandı.‘‘ diyerek, şöyle devam etti:

    ‘‘Galatasaray çok değerli bir rakip. Ligdeki karşılaşmalarımızdan İstanbul’dakini 10 sayıyla, evimizdekini de 9 sayıyla kaybettik. Bizim hedefimiz ilk 4 içinde yer alıp yarı final oynamaktı, ama tabii ki bununla yetinmek istemiyoruz. İstanbul’da oynayacağımız ilk maç bizim için çok önemli. Kesinlikle kazanmak için oynayacağız.

    Kaybedeceğimiz bir şey olduğunu düşünmüyoruz. Galatasaray Medical Park’ın gücünün farkındayız ama bizim takımımız da son haftalarda olumlu bir gelişim içinde ve özellikle hücumda daha iyi basketbol oynuyoruz. Zorlu bir seri olacağını ve izleyenlere de güzel maçlar seyrettireceğimizi düşünüyorum. Ayrıca yarı finalde boy gösterecek tüm takımlara da başarılır diliyorum.”