Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Malatyaspor‘da teknik sorumlu Ercüment Kurt, genç futbolcuların ileride Malatya için büyük bir kazanım olacağını söyledi.

Kurt, Tekirova Belediyespor karşısında takımın iyi bir performans ortaya koyduğunu ifade ederek, "İki takımında alt sırada bulunması nedeniyle üst düzey bir mücadele olacağını düşünmüyorduk. Ancak takımımız iyi mücadele etti. İlk yarıda Tekirova Belediyespor‘un bulduğu iki pozisyon vardı. Kalecimiz Mehmet Başkak‘ta iyi bir performans ortaya koydu. İkinci yarıda ise, iyi olan taraf bizdik. Oyuncularım, 3 net pozisyon yakaladı ama tecrübesizlikten dolayı golü bulamadılar. Belki de golü bulsak, maçı farklı

kazanabilirdik. İkinci yarıda rakibe orta sahada fazla top kullanma şansı vermedik. Futbolcularımızı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum" dedi.

Genç futbolculara maçlarda daha fazla şans verdiklerini kaydeden Kurt, "Genç bir ekibiz. Devre arası profesyonel yapılmış ancak forma şansı bulamamış genç futbolcularımıza şans veriyoruz. Özellikle fazla forma şansı bulamayan bu oyuncularımız, iyi bir performans ortaya koyuyor. Bu genç futbolcularımız maç deneyimi kazanıyor. Bunun yanında iyi de bir çıkış sergiliyorlar. Bu genç futbolcular, Malatya futbolu için ileride büyük bir kazanım olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: İHA