Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Kayapınar Belediyespor deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarına moralsiz başladı.

Kendi sahasında ligin alt sıralarındaki Kırşehirspor‘a yenilerek haftayı puansız kapatan Diyarbakır ekibi şokta. Basın Sözcüsü Zülküf Batuge, Kırşehirspor yenilgisinin kendilerini çok üzdüğünü ve hayal kırıklığı yaşattığını söyledi. Batuge, "İyi başladığımız maçta 3-1‘lik yenilgiyle ayrıldık. Ligin son sıralarında yer alan ve küme düşmesine kesin gözüyle bakılan Kırşehirspor bize futbol dersi verdi. İnancın zaferini bu maçta gördük. Bu maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. Kırşehirspor‘u da elde ettiği

galibiyetten dolayı kutluyorum" dedi.

Play-Off iddialarının kalmadığını belirten Batuge, "Artık ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız. Kalan maçlarımızdan en az kayıpla ayrılıp ligi iyi bir yerde bitirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu. Zülküf Batuge, Kırşehirspor maçına gelip kendilerini destekleyen sporseverlere teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Sarı-yeşilli takımın teknik direktörü Seyithan Özdaş, Perşembe günü deplasmanda oynayacakları İstanbulspor maçının antrenmanlarına devam ettiklerini belirterek, "Geçen hafta sahamızda aldığımız Kırşehirspor mağlubiyeti bizi tarifi mümkün olmayan bir şekilde üzdü. Şimdi önümüzde Perşembe günü deplasmanda oynayacağımız İstanbulspor maçınızı düşünüyoruz. Takımın morali çok bozuk. Onları moral ve motivasyon yönünden hazır vaziyete getirmeye çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: İHA