Ofspor Adana‘Da Sürprizle Karşılandı

Ofspor kafilesi yarın Adana Demirspor‘la oynayacağı karşılaşma için gittiği Adana Havalimanı’nda sürprizle karşılandı.

Ofspor kafilesi yarın Adana Demirspor‘la oynayacağı karşılaşma için gittiği Adana Havalimanı’nda sürprizle karşılandı.

    Adanalı olan Of Kaymakamı Tuncay Sonel ile Oflu olan Sabah Gazetesi Bölge Ekler Genel Koordinatörü Ersin Ramoğlu, Ofspor kafilesini Adana Havaalanı’nda çiçeklerle karşılayarak kafileye büyük bir sürpriz yaptı.

    Kafileden iki saat önce memleketi Adana’ya giderek teknik heyet ve futbolcuları havaalanında karşılayan Of Kaymakamı Tuncay Sonel ve Sabah Gazetesi Bölge Ekler Genel Koordinatörü Oflu Ersin Ramoğlu, teknik heyet ve futbolculara “Hoş geldiniz” diyerek yarın oynanacak olan maçta takıma başarılar dilediler.

    Ofspor Antrenörü İlker Erdem, Adana’ya indikleri andan itibaren her şeyin çok güzel gittiğini belirterek gösterilen yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

    Adana Demirspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ekrem Kandemir, Sabah Gazetesi Adana Haber Müdürü Temel Eren ve Of Kaymakamı Tuncay Sonel’in kardeşi Bülent Sonel’nde hazır bulunduğu karşılamada Adana Demirspor kulübü tarafından otobüs ve antrenman sahası tahsis edilen Ofspor kafilesi konaklama için havaalanından ayrılarak Seyhan Otel’e yerleşti.