İbrahim Yazıcı: "Hocamızla Yönetim Birbirimize Güveniyoruz"

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, avukatları ve bazı yöneticilerle Bursa Adliyesi‘ne giderek mali operasyona sebep olan iddialarda bulunan kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam‘ın sözleşmesinin uzatılması hakkında da konuşan Yazıcı, bu durumun beklenen bir gelişme olduğunu söyledi.

Kulüp hakkında ortaya atılan iddiaların hepsinin yalan ve iftira olduğunu belirten Başkan Yazıcı, "Kısa zamanda her şey ortaya çıkacak. Üzüldüğüm, şampiyon takımın başına bunların gelmesi. Yana ve iftiralara karşı dava açmak için adliyedeyiz" dedi.

Bütün söylentilerin hepsinin yalan ve iftira olduğunu, bunların maksatlı çıkarıldığını öne süren Başkan İbrahim Yazıcı, "Bugün buraya yalan ve iftiralara karşı dava açmak için geldik. Kısa zamanda her şey ortaya çıkacak. Biz kendimizden çok emeniz. Fakat üzüldüğümüz nokta, Türkiye‘de hiç bir kulübün başına gelmeyen, şampiyon bir takımın asılsız iddialarla yıpratılmak istenmesi. Aslı olmayan iddialarla bir kurumda inceleme yapılması tabi ki hoş bir olay değil" dedi.

Başkan Yazıcı, bir gazetecinin sorusu üzerine, "Ben önümü görüyorum. Adli yönden bir şey söylemem doğru değil. Soruşturma açısından doğru olmuyor. Keşke konuşabilsem, ancak söylentilerin hepsi yalan ve iftira" diye cevap verdi.

"SAĞLAM İLE 10 DAKİKA GÖRÜŞÜP SÖZLEŞME İMZALADIK"

Beklenen bir konuyu bugün gerçekleştirdiklerini, Ertuğrul Sağlam‘ın 3 yıllık sözleşme uzattığını hatırlatan Başkan Yazıcı, "10 dakika görüştük neticeye ulaştık. Bütün Bursa böyle bir haberi bekliyordu. Daha önce yapacaktık, ancak ister istemez olaylar daha evvel yapmamızı engelledi. Bursa‘ya hayırlı olsun. Tüm Bursa ve bizler Ertuğrul Sağlam‘ı çok seviyoruz, o da bizi seviyor. Bu bir güven ortamının sonucudur. Biz birbirimize çok güveniyoruz. Bunun devam etmesi çok güzel. Güvenin olmadığı yerde hiç bir

şey olmaz. Hocamız da bize biz de ona sonsuz güveniyoruz" diye konuştu.

Yazıcı, bütün taraftarları yarın 18.00‘de Atatürk Stadyumu‘ndaki törene davet ederek, "Ümit ediyorum, o stat dolacak ve Türkiye‘de bir ilk yaşanacak. Bu imza Fenerbahçe maçı öncesi tesadüf. Ancak böyle bir maç öncesi böyle bir imza, moral motivasyon açısından çok önemli" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA