Gaziantep Büyükşehir Belediyespor‘da Hedef Galibiyet

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Ünsal Göksen, Bank Asya 1. Lig‘de sezonu en iyi yerde bitirmek istediklerini belirterek, "Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Kartalspor maçından puan veya puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

Başkan Ünsal Göksen yaptığı açıklamada, lige geçen hafta oynadıkları Mersin İdman Yurdu maçının son yılların en ilgi çeken maçı olduğunu söyledi. Bunda Süper Lig‘de maç olmamasının etkili olduğunu dile getiren Başkan Göksen, taraftarların maça yoğun ilgi göstermesinin sevindirici olduğunu kaydetti.

Maçın sonunda istenmeyen olaylar çıktığını hatırlatan Göksen, "Bunu ne Mersin halkına ne de Mersin İdman Yurdu takımına bağdaştırmak mümkün değil" diye konuştu.

Bu tür maçlarda güzel futbol beklemenin zor olduğunu ifade eden Göksen, "Buna rağmen sahada iyi mücadele vardı. Rakip takıma gol pozisyonu vermeden maçı kazandık. Kalan maçlarda elimizden geleni yaparak ligi en iyi yerde bitirmeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

Bank Asya 1. Lig‘in oldukça çekişmeli geçtiğine dikkat çeken Göksen, "Ligin en üstündeki takımla en alttaki takım arasında pek bir fark gözükmüyor. Her takım bir diğerini iç saha veya dış saha fark etmeden yenebiliyor. Bunu geçtiğimiz hafta oynanan maçlarda gördük. Bu hafta deplasmanda Kartalspor ile oynayacağız. Bulundukları yer ve puanları pek iç açıcı değil. Şiddetle puana ihtiyaçları var. Bu yüzden bizimle oynayacakları maçı çıkış maçı olarak görecekler. Eksiklerimiz ve cezalı oyuncularımız var ama

sahaya 11 kişi çıkacağız. Maçta elimizden geldiğince iyi mücadele edip puan veya puanlarla dönmeyi ümit ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA