Aykut Kocaman'dan milli takımlardaki oyuncularına destek

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, milli takım kamplarında olan oyuncularını tek tek arayarak, başarılar diledi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ve yardımcıları milli maçlar için verilen arada daha fazla mesai harcadı.

Milli oyuncularla tek tek konuşularak, moral verildi ve maçlar öncesinde başarılar dilendi.

Aykut Kocaman, menajer Hasan Çetinkaya, antrenörler Ömeroviç, İsmail Kartal ve maç analisti Arda Keskin geride kalan cuma ve cumartesi günü oynanan maçların öncesinde ve sonrasında Andre Santos, Niang, Dia, Stoch, Lugano ve Yobo'yu arayarak bu futbolcuların son durumları hakkında bilgiler aldılar. Aykut Kocaman ise bir yandan sakatlık durumunu gözetlerken, bir yandan oyuncuları gösterdikleri performans nedeniyle kutladı.

Milli futbolcuların performanslarını daha da yakından öğrenmek isteyen menajer Hasan Çetinkaya, Senegal Milli Takımı Teknik Direktörü Lamine N'Diane' yı arayarak Niang ve Dia'nın durumunu öğrenmek istedi.

N'Diyane'nin "Niang ve Dia hazır geldiler ve çok iyi oynadılar. Dia'nın asistiyle galibiyet golünü bulmamız çok önemliydi. Merak etmeyin, hiçbir sakatlıkları yok ve form grafikleri oldukça iyi" şeklindeki sözleri, Çetinkaya'yı mutlu etti.

Bu arada ülkelerinin milli takımlarında, Fenerbahçe'ye oranla farklı oynayabilen ve gösterdiği performansı değişebilen oyuncuların bu özelliklerine de dikkat edebilmek için tüm maçları kaydettiren teknik ekip, sonrasında ise analiz yapıyor.

Fenerbahçe'de şimdi gözler bu akşam oynanacak olan hazırlık maçlarında olacak. Yobo, Stoch ve Lugano'nun forma giyeceği hazırlık maçları programı şöyle:

21.00 Nijerya - Kenya (Nijerya; Joseph Yobo- Fenerbahçe)

21.15 Slovakia - Danimarka (Slovakya; Miroslav Stoch- Fenerbahçe)

21.45 İrlanda - Uruguay (Uruguay; Diego Lugano- Fenerbahçe)