Andre Santos fiyatını ikiye katladı

Fenerbahçeli yıldız oyuncu Andre Santos'un Brezilya Milli Takımı ve ligdeki performansı, kıymetini daha da artırdı.

Fenerbahçe'nin sezona sorunlu başlayan ancak daha sonra parlayan futbolcusu Andre Santos değerini ikiye katladı.

BONSERVİS BEDELEİ 12 MİLYON EURO

Sambacının ligin ikinci yarısındaki performansı ve Brezilya Milli Takımı'ndaki başarısı kıymetini daha da artırdı. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın isteğine rağmen yeni bir sol bek arayışını veto eden sarı-lacivertli yönetim, bu şekilde Santos'u takıma kazandırdı. Şimdi ise Brezilyalı futblcunun talipleri iyice arttı. Santos'u isteyen kulüpler, temsilciler aracılığıyla Fenerbahçe Yönetimi'nin nabzını yoklarken, bu oyuncunun bonservis bedelinin 12 milyon euroya kadar çıktığı belirtildi.

Sezonun ortasında Teknik Direktör Aykut Kocaman hakkında yaptığı konuşma nedeniyle antrenörüyle arası bozulan Santos, daha sonra hocasından özür dileyerek buzları eritmişti. Bunun ardından takımda banko forma giymeye başlayan yıldız futbolcunun milli takımdaki yükselişi de devam ediyor. Sarı-lacivertliler, taliplere rağmen bu futbolcuyu kadroda tutmanın yollarını arıyor.

Sezon sonunda Fenerbahçe’den ayrılmayı kafasına koymuşken, şimdi transferi halinde kulübe para kazandıracağını bilen Santos’un aklının İspanya Ligi’nde olduğu ifade edildi. Fenerbahçe Yönetimi, ön çalışma yapan İspanyol kulüplerinden yüklü miktarda bonservis bedeli istemeye hazırlanırken, Başkan Aziz Yıldırım’ın devre arasında elinde tuttuğu Santos’tan azami miktar kâr edebilecek olması yönetimi sevindirdi.