A Milli Takım Futbolcuları: Gruptan çıkmak istiyorsak Belçika'yı yenmeliyiz

2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Avusturya'yı 2-0 ile geçen A Milli Takım'da futbolcular, Belçika ile oynanacak maçın daha da önemli hale geldiğini açıkladılar.

Türkiye: 2 - Avusturya: 0 (Son Detaylar)

2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri‘nde Avusturya‘yı 2-0 ile geçen A Milli Takım‘da futbolcular, Belçika ile oynanacak maçın daha da önemli hale geldiğini açıkladılar.

A Milli Takım‘ın 2012 Avrupa Şampiyonası eleme maçında Avusturya‘yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmanın bitiminde basın mensuplarının sorularını cevaplandıran futbolculardan Servet Çetin, kendileri adına çok önemli bir maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Servet, "Avusturya maçı gruptan çıkabilmemiz adına önemliydi. 2-0 gibi bir skorla kazandık. İnşallah kalan maçlarımızı kazanıp gruptan çıkmak istiyoruz. Çok ilginç maçlarda puan kayıpları yaşadık. Bundan sonra yaşamamız gerekiyor" dedi.

A Milli Takım‘ın defansında oynayan Serdar Kesimal da, mutlaka kazanmaları gereken üç puanla ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Genç futbolcu, "Bu akşam üç puanla ayrılmak çok önemliydi. Bu galibiyetin daha da önemli olması için mutlaka Belçika‘yı yenmemiz gerekiyor. Onları yenersek gruptan çıkarız" diye konuştu.

Nuri Şahin de, Avusturya maçının geride kaldığını Belçika maçını kazandıkları takdirde gruptan çıkacaklarına inandığını ifade etti. Nuri, A Milli Takım‘ın bir değişim içinde olduğunu biraz sabırlı olunması halinde bu takımın büyük işler yapacağını kaydetti.

A Milli Takım‘a ilk kez seçilen fakat Avusturya maçında oyuna girmeyen Cenk Tosun da, "Bu maçı kazanarak ikinci sıraya yükseldik. Gruptan çıkmak istiyoruz. Ben oynamasam da sahada oynayan arkadaşlarımız çok iyi mücadele edip maçı kazanmasını bildiler" dedi. Gaziantepspor forması altında oldukça başarılı bir sezon geçiren genç golcü, "Takımımda iyi oynayıp goller atmak istiyorum. Daha sonra da A Milli Takım‘da görev yapmak istiyorum" dedi.