Türkiye Avusturya 2-0 maç sonucu (golleri izle)

Türkiye Avusturya 29 mart 2011 günü yapıldı. Türkiye Avusturya 2-0 bitti.Türkiye Avusturya goller izle.Türkiye Avusturya maçı goller izle. İşte Türkiye Avusturya maçı 2-0 goller.

Türkiye Avusturya 29 mart 2011 günü yapıldı. Türkiye Avusturya 2-0 bitti.Türkiye Avusturya goller izle.Türkiye Avusturya maçı goller izle. İşte Türkiye Avusturya maçı 2-0 goller.Türkiye Avusturya maçı geniş özeti ve muhteşem golleri bu sayfada!

(A) Milli Futbol Takımı'nın kalecisi Volkan Demirel, 2012 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda Avusturya" class="haberdetaykategori">Avusturya ile yarın yapacakları maçı kazanacaklarına inandığını söyledi.Swissotel the Bosphorus'ta düzenlenen basın toplantısına, (A) Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink ile birlikte katılan Volkan, yarınki maçın öneminin farkında olduklarını belirterek, "Önümüzü görebilmek adına yarın kazanmak mecburiyetindeyiz" dedi.

Son Avrupa Şampiyonası'nda güzel şeyler yaşadıklarını anlatan Volkan Demirel, "Orada Türk bayrağının dalgalanmasının ne kadar önemli olduğunu hissetmiştim. Bu hisleri tekrar yaşatmak için 2012 Avrupa Şampiyonası'nda olmamız gerektiğini biliyoruz. İlk hedef önümüzdeki maç. Yarın galip geleceğimize eminiz. Bütün futbolcular maç saatini bekliyoruz" diye konuştu.Takımdaki genç futbolcuların iddialı oyuncular olduğunu kaydeden Volkan, Cenk Tosun ile ilgili soru üzerine, "Cenk Tosun'un çok iyi gol vuruşu var. Çok iyi bir golcü. Gelecekte milli takıma çok büyük katkılar sağlayacaktır" ifadelerini kullandı.

Türkiye Avusturya 2-0 maç sonucu (golleri izle) TÜRKİYE - AVUSTURYA MAÇI GOLLERİ İÇİN (TIKLAYINIZ)

Türkiye Avusturya 2-0 maç sonucu (golleri izle) TÜRKİYE - AVUSTURYA MAÇI FOTO GALERİ İÇİN (TIKLAYINIZ)

Türkiye Avusturya 2-0 maç sonucu (golleri izle) 2001 TÜRKİYE - AVUSTURYA 5-0 NOSTALJİ MAÇI İZLE (TIKLAYINIZ)



-TOPLAM 276 BASIN MENSUBU GÖREV YAPTI-
Türkiye-Avusturya milli mücadelesinde yerli ve yabancı toplam 276 basın mensubu görev yaptı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu İslam Çupi Basın Tribünü'nde 176 basın mensubu yer alırken, saha içinde de 100 foto muhabiri görev yaptı. Maçta 27'si gazeteci, 19'u televizyoncu, 5'i de foto muhabiri olmak üzere toplam 51 Avusturyalı basın mensubu görev aldı

A Milli Takımımızın en önemli kozlarından olan Arda Turan, sakatlıktan kurtulduktan sonra yeniden Ay-Yıldızlı formayı sırtına geçirdi.Milli takımın önemli oyuncusu Arda Turan, uzun süren sakatlığının ardından milli takıma dönerken, Avusturya" class="haberdetaykategori">Avusturya karşısında ilk 11'de görev aldı. Kadıköy'de 7 Eylül 2010'da oynanan Belçika maçında sakatlandıktan sonra eleme grubunda Almanya ve Azerbaycan ile yapılan maçların yanı sıra Hollanda ve Güney Kore ile oynanan özel karşılaşmalarda forma giyemeyen Arda, Avusturya" class="haberdetaykategori">Avusturya maçıyla takımdaki yerini aldı.Arda, Milli Takımımıza yeniden merhaba dediği maçta bir de gol attı.

Serdar Kesimal, Mehmet Ekici ve Burak Yılmaz, Avusturya" class="haberdetaykategori">Avusturya mücadelesiyle (A) Milli Futbol Takımı ile ilk resmi maçlarına çıktılar. Hollanda ve Güney Kore ile yapılan özel maçlarda milli takım forması giyen Serdar ve Mehmet, Avusturya" class="haberdetaykategori">Avusturya maçıyla birlikte ''Ay Yıldızlı'' formayı resmi bir karşılaşmada giydiler.Daha önce özel ve hazırlık maçlarında 6 kez milli formayı giyen Burak Yılmaz da Avusturya" class="haberdetaykategori">Avusturya maçıyla ilk resmi maçına çıkmış oldu.

(A) Milli Futbol Takımı'nın Avusturya" class="haberdetaykategori">Avusturya karşısındaki 11 kişilik kadrosunda Galatasaray'dan 3 futbolcu bulunurken, Fenerbahçe" href="https://www.beyazgazete.com/fenerbahce.html">Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan da 2 oyuncu kadroya girdi.
Galatasaray'dan Arda Turan, Hakan Balta ve Servet Çetin, Fenerbahçe" href="https://www.beyazgazete.com/fenerbahce.html">Fenerbahçe'den kaleci Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Trabzonspor'dan Selçuk İnan ve Burak Yılmaz 11 kişilik kadroda yer alan isimler oldu.Kayserispor'dan Serdar Kesimal'in 11'de yer aldığı kadrodaki diğer isimler Hamit Altıntop (Bayern Münih), Mehmet Ekici (Nürnberg) ve Nuri Şahin (Borussia Dortmund) oldu.Beşiktaş'tan kadroda bulunan İsmail Köybaşı yedekler arasında yer aldı.

Milli takımın aday kadrosundan kaleci Mert Günok'un yanı sıra Emre Güngör, Yekta Kurtuluş, Kazım Kazım, Tunay Torun ve Umut Bulut, Avusturya" class="haberdetaykategori">Avusturya maçında 18 kişilik kadronun dışında kaldı.

(A) Milli Futbol Takımı'na karşı Avusturya" class="haberdetaykategori">Avusturya Milli Takımı'nın ilk 11'inde iki Türk futbolcu yer aldı.Türkiye'de Beşiktaş forması giyen Ekrem Dağ ile Avusturya" class="haberdetaykategori">Avusturya'da Rapid Wien forması giyen Yasin Pehlivan, Türkiye'ye karşı forma giydiler.Avusturya" class="haberdetaykategori">Avusturya'nın bir diğer Türk oyuncusu Ümit Korkmaz (Vfl Bochum) ise 57. dakikada Yasin Pehlivan'ın yerine oyuna dahil oldu.