Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup‘ta mücadele eden Adana Demirspor, hafta içinde sahasında ağırlayacağı Ofspor maçına bileniyor. Bu karşılaşmadan galip ayrılıp, ‘Play-off‘ umudunu da sürdürmek isteyen Mavi-Lacivertlilerde tüm hesaplar da mutlak galibiyet üzerine yapılıyor.

Teknik Direktör Ali Güneş, beraberindeki futbolcularla birlikte Karşıyaka İlköğretim Okulu‘nda düzenlenen panele katıldı. Burada öğrencilerin sevgi gösterileriyle karşılaşan teknik heyet ve futbolcular, minik hayranlarına da bol bol imza dağıtarak, onlara forma hediye etti. Burada konuşan Güneş, öğrencilerin coşkusunun kendileri motive edip güç verdiğini ifade ederek, "Bu çocuklarımız, başarının en büyüğüne layık" dedi. Güneş, 30 Mart Çarşamba günü 5 Ocak Stadı‘nda Ofspor‘u ağırlayacaklarını

hatırlatarak, bu mücadeleye ‘mutlak 3 puan‘ parolasıyla hazırlandıklarının altını çizdi.

Geçtiğimiz hafta Çanakkale Dardanelspor‘a deplasmanda mağlup olduklarını hatırlatan Güneş, "Çanakkale‘de bize yakışmayan bir futbol ortaya koyarak sahadan boynu bükük ayrıldık. Futbolda zaman zaman bir takım olumsuzluklar yaşanabiliyor. Dardanel karşılaşması da bu olumsuzlukların yaşandığı maçlardan biriydi. Çarşamba günü oynayacağımız Ofspor müsabakası, taraftarlarımızdan özür dileme adına önemli bir fırsat. Bunu çok iyi değerlendirip hem rakibimizi yenmek, hem de taraftarlarımızı sevindirmek istiyoruz.

Eğer bunu başarabilirsek, ‘Play-off‘ yolunda da önemli bir engeli aşmış oluruz. Bu noktada Ofspor mücadelesi bizim için önemli adeta bir dönüm noktası" dedi. Güneş, konuşmasının ardından Karşıyaka İlköğretim Okulu Müdürü Seçil Onan‘a Mavi-Lacivertli forma ve çiçek takdim ederek, kendilerine gösterilen ilgi nedeniyle de teşekkür etti.

Kaynak: İHA