New York Knicks: 113 - Orlando Magic: 106

Milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun takımı Orlando Magic geçtiğimiz çarşamba gecesi mağlup ettiği New York Knicks karşısında bu sefer galip gelemedi.

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi'nde pazartesiyi salıya bağlayan gece oynanan karşılaşmada milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic deplasmanda New York Knicks'e 113-106'lık skorla mağlup oldu.

Madison Square Garden'da oynanan ve normal süresi 100-100 berabere sona eren karşılaşmada New York Knicks takımında Carmelo Anthony 39 sayı, 10 ribaundluk performansı ile double-double yaparak galibiyetin mimarı ve sahanın en skorer oyuncusu oldu.

6 maçlık mağlubiyet serisine son veren New York ekibinde Amar'e Stoudemire 20 sayı, Chauncey Billups 17 sayı ve kenardan gelen isim Toney Dougles 16 sayılık performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular.

5 maçlık galibiyet serisi son bulan Orlando Magic'te ise Dwight Howard 29 sayı, 18 sayılık performansı ile double-double yaparak takımı adına sahanın en etkili ismi oldu. Dwight Howard bu karşılaşmada teknik faul alarak bu sezonki 17. teknik faulünü alarak bu alandaki liderliğini sürdürdü.

Orlando ekibinde Jason Richardson 24 sayılık performansı ile Orlando ekibinde sahanın en skorer ikinci ismi olurken, mücadelenin bitimine 05.7 saniye kala attığı üçlük ile Orlando ekininin maçta 100-100'lük eşitliği yakalamasını sağlayan isim oldu.

Maça ilk 5 başlayan ve 40:31 dakika süre alan milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu ise karşılaşmayı 18 sayı, 4 asist, 2 ribaundluk performans ile tamamlayarak Orlando takımında sahanın en skorer üçüncü oyuncusu oldu.

Florida ekibinde Brandon Bass 14 sayı ve Ryan Anderson 10 sayılık performansları ile skora katkıda bulunan diğer isimler oldular.

Orlando Magic sıradaki karşılaşmasını çarşambayı perşembeye bağlayan gece deplasmanda Atlanta Hawks ile oynayacak olurken, New York Knicks takımı ise aynı gece New Jersey Nets'i konuk edecek.

1. Periyot: Orlando 18-18 New York
2. Periyot: Orlando 26-30 New York
3. Periyot: Orlando 29-27 New York
4. Periyot: Orlando 27-25 New York
Uzatma : Orlando 6-13 New York