Jaja, Bardağı Taşırdı

Suudi Arabistan dönüşü futbolcularına 2 gün izin vererek dinlemlerini isteyen Trabzon Teknik Direktörü Şenol Güneş, Brezilyalı oyuncu Jaja‘nın gece aleminde olduğunu öğrenince çileden çıktı.

Trabzonspor‘un Brezilyalı oyuncusu Jaja, gece alemlerinden geri kalmıyor. Takıma izin verildiğinde her fırsatta İstanbul gecelerine giden Jaja‘nın son görüntüleri Trabzonspor camiasında büyük tepki topladı.

Jaja, son olarak Fenerbahçe‘nin Brezilyalı oyuncusu Bilica ile birlikte trafikte alkol alırken görüntülendi. Direksiyondaki Jaja‘nın elindeki şampanya bardağı ile aracı kullanması Bordo-mavilileri hayretler içinde bıraktı.

Fenerbahçe‘de kadroya giremeyen Bilica ile diğer tarafta şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor‘un en önemli silahlarından biri olan Jaja‘nın gece aleminde uygunsuz bir şekilde görülmesi bordo-mavili cephede hayal kırıklığı yaşattı. Suudi Arabistan dönüşü futbolcularına dinlenmeleri için iki gün izin veren teknik direktör Şenol Güneş, oyuncusunu gece aleminde uygunsuz bir şekilde görmesi üzerine şaşkınlık yaşadı.

Şampiyonluk mücadelesi veren Trabzonspor‘da, Jaja‘nın bu davranışı karşısında yönetimin teknik direktör Şenol Güneş‘in raporuna göre bir karar vereceği öğrenildi.

Kaynak: İHA