Amatör futbolcuları birbirine girdi

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Toroslar Belediyespor ile Manavgat Evrensekispor maçı sonrası olaylar çıktı. Toroslar Belediyespor'un 2-0 kazandığı karşılaşma sonrası her iki takımın futbolcuları tekme tokat bir birine girdi.

Şampiyonluk mücadelesi veren her iki takım için de büyük önem taşıyan karşılaşma, Mersin Toroslar Koray Aydın Stadı'nda yapıldı. Abdulkadir Bitigen, Mehmet Çelik ve Ali Murat Kaya hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın 5. dakikasında, Toroslar Belediyespor Mahir'in golü ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla kapanırken, ikinci yarıya yine hızlı başlayan Toroslar Belediyespor 79. dakikada Gökhan ile ikinci golü buldu. Karşılaşma da Toroslar Belediyesi'nin 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ardından saha bir anda karıştı. İki takımın futbolcuları arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Tekme, tokat ve yumruklarla bir birlerine saldıran futbolcuların kavgasına, saha dışından girenler de karışınca çevik kuvvet polisi müdahale etti. Öfkeli tarafları, polis güçlükle ayırabildi. Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'da sahaya girerek futbolcuları yatıştırmaya çalıştı. Sakinleştirilen futbolcular daha sonra soyunma odasına gitti.