Nihat Kahveci sahalara dönmeye hazırlanıyor

Beşiktaş'ın tecrübeli oyuncusu Nihat Kahveci, takımının oynayacağı Sivasspor maçında yeşil sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Beşiktaş'a geldiği günden bu yana bir türlü istenen performansı sergileyemeyen ve eski Nihat Kahveci'yi özleten tecrübeli oyuncu, sahalara dönüşün hazırlıklarını yapıyor.

Vatan'ın haberine göre sakatlığı tamamen geçen Kahveci, siyah-beyazlıların 2 Nisan’da Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçla birlikte sahalara geri dönecek.

Son olarak takımı Beşiktaş'ın 4-2 kazandığı Kayserispor maçının ikinci yarısında kenarda ısınan ancak Teknik Direktör Tayfur Havutçu tarafından oyuna girmesine gerek görülmeyen 32 yaşındaki oyuncu, yaklaşık 5 ay sonra hocası uygun görmesi halinde formasına kavuşacak.

2012 Avrupa Şampiyonası Eleme maçları nedeniyle lige verilen arada idman temposunu da artıran ve sakatlığının etkilerinden kurtulan 32 yaşındaki futbolcu, tek sorunu olan maç eksiğini gidermek adına çalışacak.

2002-2006 yılları arasında genç yaşta Beşiktaş'tan ayrılıp Real Sociedad forması giyen ve bu ekiple harika bir kariyer geçiren Nihat Kahveci, daha sonra üç yıl da Villarreal forması giyip 2009 yılında eski takımı Beşiktaş'a geri dönmüştü. Kara Kartal'ın formasını ise 55 kez giyen Nihat, sadece 11 gol atabildi.