Adnan Polat: Hagi ile Galatasaray'ın yolları yeniden kesişebilir

Galatasaray'da teknik direktör Gheorghe Hagi ile yollarından ayrılmasının ardından başkan Adnan Polat ilk kez konuştu.

Hagi'nin kendisine "Gelecek sezon da benimle çalışmak istiyor musunuz?" diye sorduğunu, kendisinin de "Başka isimleri düşünüyoruz" diye cevap verdiğini belirten Polat "Bu cevabımın ardından Hagi bir an evvel takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Yönetim olarak sezon sonuna kadar kalmasını teklif ettik fakat Hagi'nin kararına saygı duyduk" diye konuştu.

"BANA 'GELECEK SEZON BENİMLE ÇALIŞMAK İSTİYOR MUSUNUZ?' DİYE SORDU


"Biz zor bir dönem yaşıyoruz. Birçok büyük projeyi aynı anda hayata geçirmeye çalışıyoruz. Hem kendimiz üzüldük hem taraftarımızı üzdük. Alışık olmadığımız kabus gibi bir sezon yaşıyoruz. Daha iyi şeyler olmalıydı" diye sözlerine başlayan Adnan Polat, "Hagi zor bir dönemde bizim teklifimizi düşünmeden kabul edip geldi. Sorumluluk aldı. Ciddi bir çalışma yaptı.
Ben buna şahit oldum. Galatasaray takımına iyi futbol oynatmak için elinden geleni yaptı. Ama arzu edilen olmadı maalesef. Önümüzdeki sezon kendisini düşünüp düşünmediğimizi sordu. Ben de önümüzdeki yıllar için başka isimler olduğunu söyledim. O da hemen ayrılmak istediğini söyledi.

Ben ona sene sonuna kadar kalması için teklifte bulundum ama o istemedi. Sezon sonuna kadar kalması gerektiğini ve bulunduğu görevi tamamlaması gerektiği söylesemde Hagi, ayrılmak istedi. Cüzi bir tazminatla takımdan ayrıldı.

YOLLAR YENİDEN KESİŞEBİLİR


Hagi, Galatasaraylılar için efsanevi bir isimdir. Burası onun evi, her zaman buraya gelebilir. Belki ileride Galatasaray ile yolları yeniden kesişebilir. Dostluğumuz asla zedelenmedi. Hagi'ye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum ve bundan sonraki yaşamında başarılar diliyorum.