Vali Cerrah, Güreş Milli Takımı‘Nı Kabul Etti

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, İşitme Engelliler Güreş Milli Takımı sporcularını kabul etti.

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, İşitme Engelliler Güreş Milli Takımı sporcularını kabul etti.

Ziyarette dünya ve olimpiyat şampiyonu Mustafa Dede, dünya ikincisi Onur Özcan, serbest ve grekoromende olimpiyat şampiyonu İlhan Çıtak’a Teknik Direktör Mahmut Akkuş ve Necmi Gençalp, Kamp Müdürü Mehmet Sırkıntı ile İl Gençlik ve Spor Müdürü Ökkeş Demir eşlik etti.

10 Ekimde Ermenistan’ın Erivan kentinde yapılacak Avrupa İşitme Engelliler Güreş Müsabakaları‘na hazırlandıklarını söyleyen Teknik Direktör Mahmut Akkuş Osmaniye’nin kamp için ideal bir kent olduğunu kaydetti. Serbest güreşte 7 sporcu ve grekoromen güreşte yine 7 sporcu ile müsabakalara katılacaklarını söyleyen Akkuş, müsabakalarda iddialı olduklarını söyledi.

Vali Cerrah ise engelli vatandaşların hayatın her alanında başarılarını ortaya koyabileceklerini belirterek, İşitme Engelliler Güreş Milli Takımındaki sporcuların da bunun en güzel örneği olduğunu söyledi.

Takımın Teknik Direktörü Mahmut Akkuş’tan kamptaki çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Cerrah, “İşitme Engelliler Güreş Milli Takımımıza her zaman desteğimiz tamdır.”dedi.

Sözlerinin sonunda güreşçilere Avrupa İşitme Engelliler Güreş Müsabakalarında başarılar dileyen Vali Cerrah sporculara çeşitli hediyeler verdi.