Trabzonspor Özel Maç İçin Suudi Arabistan‘a Gitti

Trabzonspor, Milli Futbol Takımı‘nın Avusturya ile yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı nedeniyle lige verilen arada Al-Ittihad takımı ile yapacağı özel maç için bugün Suudi Arabistan‘ın Cidde kentine gitti. Kafilede Başkan Sadri Şener de yer aldı.

Türk Hava Yolları‘na (THY) ait özel bir uçak ile saat 11.00‘de Suudi Arabistan‘ın Cidde kentine giden bordo-mavili kafilede sporcular, yöneticiler ve taraftarlarla birlikte toplam 76 kişi yer alırken, vize alınamaması nedeniyle kafilede kadınlar yer almadı.

Trabzonspor‘un Polonyalı futbolcularının tercümanı olan Joanna Pietrzak‘ın da bulunduğu 24 kadına vize verilmediği belirtildi.

Kafilede, milli futbolcular Selçuk, Burak, Umut, Yattara ve Glowacki ile ABD‘ye tedavi için giden kaleci Onur Recep Kıvrak yer alamadı.

Prens Abdullah El-Faysal Stadı‘nda, 25 Mart Cuma günü TSİ 20.00‘de Suudi ekibiyle karşılaşacak olan bordo-mavililer, maçın ardından uçakla Trabzon‘a dönecek.

BAŞKAN SADRİ ŞENER UMRE YAPACAK

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de kafileyle birlikte Suudi Arabistan‘ın Cidde kentine giderken. havaalanına ihramı ile birlikte geldi. Şener, uygulanacak program dahilinde Umre ziyareti gerçekleştirecek.

Cidde kentinde konaklayacak olan bordo-mavili kafiledeki taraftarlar, basın mensupları ve yöneticilerin arzu etmeleri halinde Umre yapabilecekleri belirtildi. Yetkililer, yarın gece Cidde‘den 75 kilometre uzaklıktaki Mekke kentine hareket edileceğini ve kafiledeki bir din görevlisinin eşliğiyle burada Umre ziyaretinin gerçekleştirileceğini kaydettiler.

Trabzonspor kafilesinde Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüğlu ile birlikte Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz da yer aldı.

Kaynak: İHA