New York Knicks: 99 - Orlando Magic: 111

Milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiğiı Orlando Magic son maçlardaki etkili performansını New York Knicks deplasmanında da sürdürdü.

NBA'de çarşambayı perşembeye bağlayan gece oynanan karşılaşmada milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu'nun formasını giydiği Orlando Magic deplasmanda New York Knicks'i 111-99'luk skorla mağlup ederek üst üste 4. galibiyetini elde etti.

Madison Square Garden'da oynanan karşılaşmada üst üste 4. mağlubiyetini alan ev sahibi takım New York Knicks'te Carmelo Anthony 24 sayı, 9 asistlik performansı ile takımı adına sahanın en skorer oyuncusu oldu.

Karşılaşma öncesinde NBA'de oynayan Hidayet'i kastederek Avrupalı oyuncular hakkında küçümseyici ve ilginç açıklamalarda bulunan ve Hidayet Türkoğlu'nu tanımadığını söyleyen Carmelo Antony, büyük konuşmasına rağmen takım arkadaşları ile birlikte Orlando Magic'in etkili isimlerini durduramadı.

New York ekibinde Chauncey Billups 17 sayı, Toney Douglas 17 sayı ve Amar'e Stoudemire 13 sayılık performansları ile skora katkıda bulunan diğer oyuncular oldular.

Konuk ekip Orlando Magic'te ise Dwight Howard 33 sayı, 11 ribaundluk performansı ile sahanın en skorer oyuncusu olarak galibiyeti mimarı oldu.

Orlando takımında Jemeer Nelson 19 sayı, Brandon Bass 15 sayı ve Jason Richardson 12 sayılık performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular.

Maça ilk 5 başlayan milli basketbolcumuz Hidayet Türkoğlu 35 dakika süre aldığı karşılaşmada 16 sayı, 11 ribaund, 4 asistlik performansı ile double-double yaparak galibiyetin mimarlarından oldu.

Orlando Magic sıradaki karşılaşmasını cumayı cumartesiye bağlayan gece sahasında New Jersey Nets ile oynayacak olurken, New York Knicks ise aynı gece Milwaukee Bucks'ı konuk edecek.

1. Periyot: Orlando 28-25 New York
2. Periyot: Orlando 27-34 New York
3. Periyot: Orlando 24-19 New York
4. Periyot: Orlando 32-21 New York