Karabükspor Arayı İyi Değerlendirmek İstiyor

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor, milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirmek istiyor. 6 haftadır sahalardan uzak olan Emmenike ise düz koşu yaptı. Yan çapraz bağları kopan orta sahanın başarlı oyuncusu Şenol ise sezonu kapadı. Süper Lig‘de kalmayı garantileyen Kardemir Karabükspor Milli maç nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirip, alacağı puanlarla lig de yukarılara doğru çıkmayı hedefliyor. Eskişehir maçından sonra verilen 3 gün aradan sonra 2 Nisan da karşılaşacağı Gaziantep maçı hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Yücel İldiz, son 8 haftaya girerken ligde istedikleri yerde olduklarını belirterek, ”Ligin son 8 haftasına girdik. Camia olarak bazı şanssızlıklarımız olmasa ligi daha iyi yerlerde bitirebilirdik. Kalan sekiz maçımız ya zirveyi zorlayan ya da düşmemeye oynayan takımlarla.Onun için bu maçlar gündemde olacak olan maçlar. Vitrin maçları. Bunu futbolcularımızla konuştum. Ara bizim için iyi oldu en azından 6 sakatımızın 2 veya 3 ü düzelmiş olacak. Gaziantep maçına da 3 puan parolası ile çıkıyoruz.” dedi.

Takım kaptanı Bülen Bal ise ”İçerdeki maçlarımızdan kayıp istemiyoruz.Sıkı hazırlanıyoruz. Gaziantep iyi takım şu anda bulundukları yer istedikleri yer. Biz bu maça 3 puan parolası ile hazırlanıyoruz.” diye konuştu.

ŞENOL SEZONU KAPATTI

Öte yandan Eskişehir maçında yan çapraz bağları kopan orta saha oyuncusu Şenol Akın’ın en iyi şartlarla 4 ay sahadan uzak kalacağı ve sezonu kapadığı belirtildi. 6 haftadır sahalardan uzak olan forvet oyuncusu Emmenike ise düz koşu yaparken, duruma göre Gaziantep maçında sahada yerini alabileceği kaydedildi.