Adnan Polat Aziz Yıldırım'ı yakaladı

Galatasaray Başkanı Adnan Polat 6 farklı teknik direktörle çalışarak, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ilk 4 sezonluk performansını yakaladı.

Başkanlık koltuğundaki 4. sezonunda 6 teknik direktörle çalışan Adnan Polat, Aziz Yıldırım'ın ilk 4 sezonluk performansını yakaladı!

Polat, 7. teknik direktör açıklandığında Yıldırım Demirören'i de egale edecek. 3 büyüklerin yıllardır en büyük hastalığı olarak, teknik direktör konusundaki istikrarsızlıkları gösteriliyordu. Galatasaray, Faruk Süren döneminde bu konuda önemli bir adım atmıştı. Ancak Süren'den sonraki dönemde Sarı-Kırmızılı kulüpte de istikrar kayboldu.

Özellikle Adnan Polat'ın başkanlık koltuğuna oturduğu son 4 sezonluk dönemde, Galatasaray adeta teknik direktör değirmenine döndü. Polat, şu ana kadar 6 teknik adamla çalıştı. 13 sezondur Fenerbahçe'nin başkanlık koltuğunda oturan Aziz Yıldırım, şu ana kadar takımı 12 farklı antrenöre emanet etti (Daum iki farklı dönemde göreve geldi).

Yıldırım da Adnan Polat gibi ilk 4 sezonunda 6 teknik direktörle çalışmıştı. Ancak Polat, Hagi'yi göndermesi halinde 7. teknik adamıyla anlaşmış olacak. Böylece, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in ilk 4 sezonluk istatistiğini de yakalayacak.