Fenerbahçe, Kondisyon Çalıştı

Fenerbahçemiz, Bursaspor maçının hazırlıklarını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı 2 saat 10 dakikalık antrenmanla sürdürdü.

Fenerbahçemiz, Bursaspor maçının hazırlıklarını, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı 2 saat 10 dakikalık antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 16.00’da başlayan ve 2 saat 10 dakika süren antrenmanda salonda Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, kaleci antrenörü Murat Öztürk, antrenör Turgay Altay, kondisyoner Alper 45 dakika kuvvet çalışması yapan oyuncular, ardından sahada çabukluk çalıştılar.

2 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışmasının ardından futbolcular, antrenmanı dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar. Kaleci antrenörü Murat Öztürk ile takımdan ayrı çalışan kaleciler Serkan Kırıntılı, Ertuğrul Taşkıran ve Aykut Kıratlı, daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar. Antrenmanın son bölümünde sol dizinde ağrı hisseden Ertuğrul Taşkıran antrenmanı tedbir amçlı yarıda bıraktı.

Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Semih Şentürk, Joseph Yobo, Issiar Dia, Mamadou Niang, Miroslav Stoch ve Diego Lugano Milli takım kamplarına katıldıkları için antrenmanda yer almazken, Brezilya’nın Milli Takım kampına yarın katılacak olan Andre Santos takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Göz enfeksiyonu rahatsızlığı bulunan Berk Elitez antrenmana katılmazken, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Cristian Baroni’nin tedavi ve çalışmalarına tesislerde devam edilildi.

Yarın akşam yapacağı antrenmanla Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek olan Fenerbahçe, 25 Mart Cumartesi Can Bartu Tesisleri‘nde A2 takımı ile bir hazırlık maçı yapacak.