Kayseri Erciyesspor, Şampiyonluk Yolunda İlerliyor

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor, 3 haftada topladığı 9 puanla sevinirken şampiyonluk yolunda aynı hızla kalan maçları kazanmayı amaçlıyor.

Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Şadi Büyükkeçeci, düzenlediği basın toplantısında Boluspor maçını değerlendirdi. Deplasmanda güçlü rakibe karşı aldıkları 3 puan ile mutlu olduklarını dile getiren Büyükkeçeci, "Takımımız Teknik Direktör değişikliğinin ardından gelen Ergün Penbe ile iyi bir hava yakaladı. İçeride ve dışarıda ilk kez 3 maç üst üste kazandık. İnşallah Adanaspor maçında da 3 puanla döneriz" dedi.

"BİR GRUP TARAFTARIN SALDIRISINI BOLU HALKINA MAL ETMEK DOĞRU DEĞİL"

Boluspor karşılaşması öncesi ve sonrası halkın Kayseri Erciyessporlu takımı ve taraftarı çok iyi bir şekilde ağırladığını kaydeden Büyükkeçeci, "Bizlere iyi ilgi gösterildi ancak dönüşte Boluspor‘un fanatikleri olan küçük bir grup, elektrikçiler ve elektronikçiler odası başkanının da bulunduğu otobüsü taşladılar. Biz bunu esefle kınıyoruz ancak bunu Bolu halkına mal etmiyoruz. Bolusporluların yaşanan olayın ardından üzüntülü olduğunu tahmin ediyorum. Küçük bir grup tarafından yaşanan olay aramızdaki

dostluğu bozmayacaktır" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor‘da sakat olan Eser ve Ümit Adanaspor maçına yetişebileceğini kaydeden, "Takımda sarı kart sınırında olan Yavuz, Veli, Aytek, Zafer, Fatih Kılıçkaya ve Ümit‘e dikkatli olmaları konusunda uyardık. Bu hafta Emrah cezalı olarak Adanaspor maçında oynamayacak. İnşallah takımımızda bu motivasyon, istek ve azim devam eder. Arada çok büyük bir puan farkı kalmadı. İnşallah ligi istediğimiz yerde bitiririz" ifadelerini kullandı.

Şehrin bayraklarla süslenmesinin oyunculara büyük bir motivasyon olacağını söyleyen Büyükkeçeci, "Geçtiğimiz haftada çağrıı yaptık. Biz şehrin her tarafını bayraklarla donanmasını bekliyoruz. Şehir ile takımın bütünleşmesi gerekir. Futbolcuların motive olması için destek bayrakları ile süslenmesini istiyoruz. Biz kendi adımıza yapıp astıracağız" dedi.

Kaynak: İHA