A2 Milli Takım İstanbul‘da Toplandı

Finlandiya ile özel maçta karşılaşacak A2 Futbol Milli Takımı aday kadrosu İstanbul‘da toplandı.

Polat Renaissance Hotel‘de bir araya gelen Ay-yıldızlılar, birlikte öğle yemeği yedikten sonra Finlandiya ile yapacağı özel maçın hazırlıklarına başlayacak.

A2 Milli Takımı‘nın ve Gaziantepspor‘un genç yıldızı Murat Ceylan otel girişinde yaptığı açıklamada, takımda çok iyi bir kaynaşma olduğunu belirterek, "A2 takımı olarak daha önce de toplanmıştık. Önümüzde hazırlık mücadeleleri var. Bunları çok iyi değerlendirip milli takım formasını gururla taşımak istiyoruz" dedi.

A2 Milli Takımı‘nın yeni bir oluşum olduğunun altını çizen Ceylan, "A2 Milli Takımı yeni bir oluşum. Tüm takım arkadaşlarım da bu oluşumun öneminin farkında. Belki burada gösterdiğimiz performansla A Milli Takım‘a yükseleceğiz. Burada elimizden gelenin en iyisini yaparak Türk Milli Takımı‘nın gücünü göstermek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Murat Ceylan, ilerideki hedefinin A Milli Takım‘da mücadele etmek olduğunu dile getirdi.

Ay-yıldızlılar, Finlandiya ile 25 Mart Cuma günü saat 14.00‘de Recep Tayyip Erdoğan Stadı‘nda karşı karşıya gelecek.

A2 Milli Takımı Aday Kadrosu‘nda şu isimler yer alıyor:

Korcan Çelikay, Cenk Gönen, Fırat Kocaoğlu, Can Arat, Hüseyin Tok, Aykut Demir, Uğur Uçar, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Süzen, Mehmet Güven, Abdullah Durak, Murat Ceylan, Murat Duruer, Yiğit Gökoğlan, Aydın Yılmaz, Ali Güzeldal, Tevfik Köse, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Ömer Şişmanoğlu, Mustafa Pektemek."

Kaynak: İHA