Fenerbahçe, Bursaspor Maçı Hazırlıklarına Başladı

Fenerbahçe, iki günlük iznin ardından, Spor Toto Süper Lig‘in 27. haftasında, 3 Nisan Pazar günü Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı‘nda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, akşam saatlerinde Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri‘nde yaptığı antrenmanla başladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde yapılan akşam antrenmanı koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Antrenman 3 grup halinde yapılan top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Dar alanda yapılan pas organizasyonlarının ardından oyuncular antrenmanı yine dar alanda yaptıkları çift kale maçla tamamladılar.

Milli takımlarda bulunan Joseph Yobo, Issiar Dia, Mamadou Niang, Miroslav Stoch, Diego Lugano antrenmana katılmazken, Brezilya Milli Takımının kampına yarın katılacak Andre Santos ile A Milli Takım kampına yarın dahil olacak Volkan Demirel ve Mert Günok çalışmada yer aldı.

Diş ağrısı bulunan Cristian Baroni ile günü izinli olarak geçiren Gökhan Gönül ve amcası vefat eden Semih Şentürk‘ün yanı sıra A2 Takım‘da bulunan Okan Alkan, Gökay Iravul, Hasan Erbey, Berk Elitez ile Ertuğrul Taşkıran da antrenmanda yer almadı.

Emre Belözoğlu ile sol arka adalesinde ağrıları olan Selçuk Şahin‘in tedavisine tesislerde devam edilirken, Mehmet Topuz çalışmasını salonda sürdürdü.

Sarı-lacivertli takım, Bursaspor maçının hazırlıklarına, yarın saat 17.00‘de yapacağı basına açık antrenmanla devam edecek.

Kaynak: İHA