Aykut Kocaman'ın şampiyonluk planı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımının nispeten kolay maçlarının kalmasından dolayı endişeli.

Derbi galibiyeti ile büyük moral bulan Fenerbahçe'de 'şampiyonluk' sesleri giderek yükselmeye başlarken teknik direktör Aykut Kocaman aklındaki iki konu için tedbir almaya hazırlanıyor.

Zirvedeki takımlar ve derbi maçlarını tek tek geçen sarı-lacivertlilerin, önümüzdeki dönemde fikstürünün nispeten kolay gözükmesi Kocaman'ın endişelerinden biri.

Bunun takımı rehavete sokacağından endişelenen Kocaman, yardımcılarıyla birlikte takımı 'Her maç bir final' sloganıyla hazırlayacak ve ve motivasyonun üst seviyede kalmasına özen gösterecek.

'SON HAFTAYA KALMAMALI!'


Kocaman'ın bir endişesi ise sezonun son hafta maçı. İki kez son haftada şampiyonluk yitirilmesinin takımda psikolojik sıkıntı yarattığını Galatasaray maçı sonrası basın toplantısında 'resmen' dile getiren teknik patron, şampiyonluğun son maça kalmamasını diliyor.

Trabzonspor'un önümüzdeki haftalarda puan yitireceğini tahmin etmesine karşın, her türlü önlemini de alacak Kocaman, konuyla ilgili psikolojik planlarını 3-4 hafta sonra uygulamaya koyacak.

Camianın yaklaşımının son derece önemli olduğunu düşünen Kocaman, 'Eğer son haftaya başa baş girersek iş oyuncularımın zihninde bitecektir. Eğer her şeylerini sahaya verirlerse neler olacağını hep gördüler' diyor.