Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom-Rabita Baku Maçının Ardından -2-

İstanbul Burhan Felek Voleybol Salonu‘nda oynanan Bayanlar Voleybol Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali‘nin final karşılaşmasında, Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, Azerbaycan temsilcisi Rabita Baku‘yü 3-0 mağlup ederek Avrupa Bayanlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali‘nde şampiyon oldu.

Karşılaşmanın ardından konuşan Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom Kaptanı Gözde Sonsırma, çok mutlu olduklarını belirterek, "Buralara kadar gerçekten zorlanarak geldik. Turnuva boyunca hiç mağlup olmadık ve sonunda zaferi elde ettik. Türkiye bu şampiyonluğun kıymetini bilmeli" dedi.

Turnuvanın en iyi pasörü seçilen Gizem Güreşen ise en iyi pasör seçildiği için ayrıca bir mutluluk yaşadığını ifade ederek, "Takım oyunumuzun neticesini aldığımızı söyleyebilirim. Takımımız burada namağlup şampiyon olurken turnuva boyunca oynadığımız 1 karşılaşmada da mağlup olmadık. Diğer yandan turnuvanın en iyi pasörü seçildiğim içinde ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Başarılarımız devam edeceğini de söylemek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA