Türkiye Plaj Voleybol Liglerinde Final Grubu Maçları Devam Ediyor

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Plaj Voleybolu Ligi‘nde final etabı maçları devam ediyor. Şu ana kadar oynanan maçlarda altı galibiyet almayı başaran Kuşadası Gençlikspor Bayan Voleybol Takımı, Türkiye Plaj Voleybolu liginde ikinci etap maçlarını da namağlup lider bitirdi.

Kuşadası‘nda oynanacak olan final gurubu son etap karşılaşmaları öncesi büyük avantaj yakalayan Kuşadası Gençlikspor Bayan Plaj Voleybolu Takımı, iki maçta da mağlup ettiği en yakın rakibi Beşiktaş‘a karşı büyük avantaj yakaladı.

Final grubunun Ankara‘da oynanan ilk etabında 3 maçını da kazanan Kuşadası Gençlikspor Bayan Plaj Voleybolu Takımı, hafta sonu Alanya‘da gerçekleşen ikinci etap karşılaşmaların da başarısını devam ettirdi. 6 puanı bulunan Kuşadası ekibi, Alanya‘da sırasıyla Tireboluspor‘u 2-0, Numune Özcan‘ı 2-0 hükmen ve Beşiktaş‘ı da 2-1 mağlup ederek, namağlup ünvanını sürdürdü ve puanını 12‘ye çıkardı. Final gurubundaki diğer maçlarda Kuşadası‘na yenilen Beşiktaş Tireboluspor ve Numune Özcan‘ı aynı skorlarla 2-0

mağlup etti.

Bu arada, bayanlarda Kuşadası Gençlikspor‘un şampiyonluk için büyük avantaj yakaladığı Türkiye Plaj Voleybolu Ligi erkekler final gurubu ise büyük çekişmeye sahne oluyor. Son etap maçları öncesi 11‘er puanı bulunan Halk Bankası ile Ziraat Bankası arasında şampiyonluk yarışı, Kuşadası‘nda oynanacak maçlarda netleşecek.

Türkiye Plaj Voleybolu ligi erkek ve bayanlar final gurubunda son hafta maçları ise 26-27 Mart Cumartesi ve Pazar günleri Kuşadası Belediyesi‘nin ev sahipliğinde Kuşadası Banyolar Plajı‘nda özel hazırlanmış kortlarda gerçekleştirilecek.

Kaynak: İHA