Panküp Kayseri Şekerspor- Galatasaray Medikal Park Maçının Ardından

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi‘nde Panküp Kayseri Şekerspor‘u yenen Galatasaray Medikal Park Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu, "Hücumda ve savunmada istediklerimizi yaptık" dedi.

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Panküp Kayseri Şekerspor Antrenörü Ayhan Avcı, "Formda ve ligin birincisi olan hem de son Türkiye Kupası sahibi takım ile oynadık. Gerçekten dünya yıldızları olan çok iyi bir kadro ve takım. İyi mücadele ettik. Galatasaray‘ı da tebrik ediyorum. Bizim için stratejik olarak çok önemli bir maçtı. 3. bitirebilirdik ama şimdi averaj ile 4. bitirdik. Maçın sonlarına doğru hakemlerin formsuz bir günü diyelim. Hiç bu kadar formsuz bir hakem olanlara bu güne kadar

rastlamamıştım. O da bu maça denk geldi" diye konuştu.

Avcı, hakemlerin maça direk etki eden kararlarının da bulunduğuna dikkat çekerek, "İddia ediyorum maçın son toplarına kesinlikle kötü düdük çaldılar. Zaten o yüzden maç sonunda da koşarak uzaklaştılar. Neden arkalarına bakmadan gidiyorlar? Bu da yeni moda oldu galiba" açıklamasında bulundu.

Galatasaray Medical Park Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ise liderlik maçı olması açısından bu maça büyük önem verdiklerini belirterek, "Maçın genelinde çok iyi oynadığımız dakikalar var. Ama bazı dakikalar bizlere yakışmayacak şekilde oynadık. Aslında maçı erken koparma şansımız vardı ama bunu yapamadık. Genel olarak hücumda ve savunmada istediklerimizi yapabildik. Ligi lider bitirmesini bilen oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA